Under overskriften 'Fællesskaber for børn i en individtid' inviterer KFUM og KFUK alle, der arbejder med aktiviteter og fællesskaber for børn med til en kursusdag fyldt med inspiration, workshops og networking.

Glæd dig bl.a. til foredraget "Kærlighed og Konsekvens" af Lars Godbersen, leder af Flying Superkids. Her vil du høre om, hvordan man motiverer børn og unge til at arbejde for fællesskabet. Et fællesskab, som, Lars Godbersen bl.a. mener, fremmes ved klare differentierede grænser.

Derudover vil der være mulighed for at vælge mellem forskellige workshops, fx inspiration til aktiviteter for den kreative eller for drengerøven. Du kan også høre om de nyeste forkyndelsesmaterialer, om Tween Sing; et performancefællesskab for børn, samt hvordan det er at være ung leder - og voksenleder for en ny ung leder.

2018-blk-program-folder-pdfSe hele programmet her (pdf)

Video: Lars Godbersen fra Flying Superkids glæder sig