Søg
Bricks_TV_logo_hele_teksten-01.png

KFUM og KFUK lancerer YouTube-kanal til børn

Med lanceringen af en YouTube-kanal for de 6-12 årige vil KFUM og KFUK invitere ind i et univers, der bl.a. beskæftiger sig med tro og tvivl.

Siden januar har et hold af frivillige arbejdet på et nyt projekt. For at nå ud til foreningens yngste medlemmer - og nye medlemmer - lanceres i dag en YouTube-kanal, BRICKS-TV, hvor indholdet er rettet mod børn i alderen 6-12 år. Vi vil som forening gerne være til stede dér, hvor børnene også er.

KFUM og KFUK har som forening meget at tilbyde denne aldersgruppe, og gennem YouTube som platform ønsker vi at invitere børn ind i et univers af tro, tvivl og andre emner, som vi mener rammer vores målgruppe. 

Tip redaktionen om muligt indhold

Foruden at videoerne er produceret med henvendelse til børnene, er meningen også at komme med på weekender, festivaler og lejre, at være med til børneklubsaftener og Tween Sing og give børnene en fællesskabsfølelse gennem videoerne. Vi vil gerne være med dér, hvor det sker, for at skabe en bro, der mindsker afstanden fra at sidde hjemme og til at være med i børneklub, på børnelejr eller på børnefestival.

Vores vision er at tale til og med børnene i deres øjenhøjde. Så har du et arrangement i ærmet eller kender én, som vi skal have med i en video, så send os gerne en mail på TV@kfum-kfuk.dk

Har du lyst til at være med til at lave BRICKS-TV, så kontakt os gerne. Styregruppen for projektet udgøres af Cecilie Fihl-Jensen og Ditte Catharina Lindved, som kan kontaktes via TV@kfum-kfuk.dk 

Abonnér på videoerne

Vi håber, du vil følge os på YouTube!

klik her for at se de første videoer på YouTube-kanalen. Husk at like og subscribe :-)