Søg
precamp_hegn_daniel.jpg

Wonderful Days 2016 er i fuld gang

Onsdag indtog de mange deltagere til Wonderful Days festivalpladsen. De kommende dage får de mulighed for at slippe kontrollen og lade sig opsluge for en stund i fællesskab med andre.

Festivalåbning med væltet hegn

Wonderful Days står selvfølgelig ikke tilbage for Roskilde Festival, og derfor havde årets precamp-deltagere valgt, at et hegn skulle væltes, når festivalen officielt åbnede. Og så var vi i gang.

I de kommende dage vil over 1.000 unge og frivillige være samlet under temaet ’Lose control’ til Wonderful Days, som er KFUM og KFUK’s store teenagefestival, der finder sted hvert 3. år. I år på Blåkilde Efterskole ved Tarm.

Der vil være høj intensitet, men også plads til eftertanke og debat. Mellem de mange aktiviteter samles alle i det store festivaltelt og i små WonderGroups for at snakke og diskutere ting som kaos, kontrol, 12-taller, kropsidealer, magtesløshed, frihed, Gud, ansvar og drømme. 

Træhuse, musik og aktivitetszoner

I dagene op til festivalen har frivillige bygget platforme og hytter i trætoppene ved Blåkilde Efterskole. Her er der både sovepladser, koldtvandsbassin og ’MinglaBARen’, der støtter vores internationale projekt ’Minglabar Myanmar’.

Der vil selvfølgelig også være koncerter, og deltagerne har allerede haft lejlighed til at slå håret ud til Velvet Volume onsdag aften. De tre unge piger i bandet var efterfølgende meget begejstrede for den energi, de modtog fra publikum.

Frivillige er også klar med spændende aktiviteter i zonerne sport, skills, twisted, thoughts, wildlife og performance, hvor festivalgæsterne kan prøve alt lige fra blindevolley og stomp til roulade-rundbold og efterskoledyst.

Over 80 internationale gæster

Wonderful Days bliver et sammensurium af indtryk og følelser for danske og internationale deltagere. 

Vi har gæster fra YMCA/YWCA-søsterorganisationer i Myanmar, Palæstina, Skotland, Makedonien, Ukraine, Litauen, Serbien, Kosovo, Hong Kong, Sydafrika, Holland og USA. 

De har i dagene inden varmet op til festivalen med et Erasmus+ kursus i Aarhus.

Læs om deres indtryk fra kurset på Facebook

Fredag er store besøgsdag

Fredag den 6. juli er festivalen åben for alle, der har lyst til at kigge forbi.

Her kan familie og venner få lov at mærke festivalstemningen, spise helstegt pattegris, bede fadervor i kor med over 1.000 andre, opleve aktivitetszonerne og slå sig løs til dagens koncerter.

Læs mere om besøgsdagen – du kan stadig nå at komme med

teltplads_bozone_c_brian.jpg
Bozone C på teltpladsen. Foto: Brian Jørgensen
Velvet_Volume_foto_Daniel.jpg
De tre søstre i rockbandet Velvet Volume var vilde med festivaldeltagernes energi onsdag aften. Foto: Daniel Langgaard
midnatsgudstjeneste_onsdag_Daniel.jpg
Deltagerne sender udfordringer til hinanden med balloner til midnatsgudstjeneste onsdag aften. Foto: Daniel Langgaard