Søg
TenSingOnline.png

Vinderen af Ten Sing MGP ’18 er fundet

Ten Sing Online fra KFUM og KFUK i Roskilde løb med sejren til årets MGP. Deres sang skal nu med til Norge, hvor alle danske deltagere optræder med den til European Ten Sing Festival til august.

Ten Sing Online løb med sejren

Den første weekend i marts blev der afholdt Ten Sing MGP hos KFUM og KFUK i Roskilde. Omkring 50 Ten Singere fra fem forskellige Ten Sing-grupper deltog.

Vinderen af KFUM og KFUK’s helt eget MGP blev i år Ten Sing Online med sangen ‘Anti-roadtrip med farmors eks’.

På den måde gentages mønsteret fra sidste år, hvor Ten Sing MGP blev afholdt i Kolding, hvor det også var ‘hjemmebane’-gruppen, der løb med sejren.

Vindersang tages med til Norge

Temaet for MGP i år var ‘Ten Sing i Danmark’, og grupperne havde til opgave at skrive en sang, der handler om at gå til Ten Sing i netop deres gruppe, men også i Danmark generelt.

Da først vinderen var fundet, gik alle deltagere i gang med at øve både sang og dans til den. Sangen bliver nemlig Danmarks bidrag til European Ten Sing Festival, som afholdes i Norge til august. Her fejres samtidig Ten Sings 50-års jubilæum.

Sangen skal bruges som et fælles nummer på festivalen, hvor alle som deltager fra Danmark, skal være med til at fremføre den.

Tilmeld dig European Ten Sing Festival

"Den bedste dag på hele ugen"

Hvis du er nysgerrig på, hvad Danmark tager med til Norge - og samtidig vil vide, hvordan Ten Sing opleves i Roskilde, så kan du høre sangen her.

Optagelserne er fra weekendens MGP, hvor alle deltagerne er i fuld gang med at øve sang, kor og dans.

Video: Anti-roadtrip med farmors eks