Søg
Tween Sing2.jpg

Tween Sing skaber fællesskab på børnenes betingelser

Efter en pause i sommerferien starter vores Tween Sing klubber op igen. Tween Sing Holstebro er allerede i gang, og i dag mødes børnene i Tween Sing Høje Taastrup for første gang igen efter ferien.

Hvordan skaber Tween Sing fælleskab på børnenes betingelser? Det giver det nye nummer af BRICKS svaret på. BRICKS er vores magasin for børn i alderen 6-12 år.

Fantasien får frit løb

Mathilde og Freya er 9 år gamle og går i 3. klasse. De går i Tween Sing, et nyt børne-fællesskab ved kirken, hvor fantasien får frit løb, og hvor man kan prøve en masse skøre idéer af.

De fleste af idéerne kan godt lade sig gøre. De har allerede lavet stomp-rytmer på plasticspande, fundet på ”Eventyret om svaneballerinaen, der fik en ven” og sluttet af med en lagkage-dyst, hvor deres forældre var dommere.

”Vi har hygget os og haft det sjovt,” siger de i kor, når de bliver spurgt om, hvordan det er at være til Tween Sing. ”Vi glæder os til at komme igen til efteråret og prøver at finde nogle flere, der kan være med,” fortæller Mathilde og Freya.

Vil du med til Tween Sing?

Tween Sing er for børn i 3.-6. klasse. Du kan prøve Tween Sing her:

  • Der er Tween Sing i Høje Taastrup Kirke lørdag den 8. sepetmber, 6. oktober og 3. november fra 10-15.
    Efterårets temaer er naturen, noget med S og (h)jul.
  • Tween Sing Holstebro mødes hver tirsdag fra kl. 16-17.30
  • Der er Weekend-Tween Sing på Tommerup Efterskole på Fyn den 26.-27. januar 2019.

Hvad er Tween Sing?

I Tween Sing leger du en masse gode ideer, som du måske har fundet på. I leger med teater, sang, dans, video, design, maling, tegning, konkurrencer og meget andet. Og du er med til at sætte programmet for flere af aktiviteterne. I de to weekender på Tommerup Efterskole laver Tween Singerne blandt andet musicals/teaterkoncert. Og hvem ved – måske der er meget mere X-faktor i dig end du tror!

Tween Sing er KFUM og KFUK ́s performancetilbud til børn i 3.-6. klasse. Her arbejder vi med alt hvad man kan optræde med og vise frem. Sammen arbejder vi hen imod at lave et koncept, et show, en musikvideo – ja, kun fantasien sætter grænser.

 

Få Tween Sing til din forening

Skal Tween Sing være det nye hotte tilbud i din by?