Søg
28134850561_44c49034b5_o.jpg

Tilmeld dig Wonderful Days og flere sommerlejre

  Sommeren byder på et væld af gode oplevelser i KFUM og KFUK. I dag (kl. 15.00) åbner vi for tilmeldingen til Wonderful Days, som er sommerens største festival.

  Store koncerter, sjove aktiviteter og tid til tro er bare noget af det, du kan opleve på festival Wonderful Days til sommer. Fredag d. 1. marts åbner vi op for, at du kan tilmelde dig som deltager på festivalen. Fra d. 4. marts kan du også tilmelde dig som frivillig.

  "Wonderful Days er noget af det bedste man kan foretage sig i sin sommerferie. Et ubeskriveligt fællesskab, hvor der er smil og fest i overflod. På Wonderful Days kan man opleve koncerter, gudstjenester og en bunke af aktivitetstilbud: sport, friluftsliv, musik, krea og meget mere," siger Mathias Braad Mikkelsen, formand for Wonderful Days' festivalkomité.

  Noget for enhver smag

  KFUM og KFUK byder på festivaler og lejre hele sommeren. Du kan læse mere om vores events på hjemmesiden. Her finder du datoer, priser, udkast til program og andre praktiske informationer samt korte beskrivelser af, hvorfor du skal glæde dig til hver lejr. Du kan også finde de første beskrivelser af vores lokale sommerlejre. Det bliver en sommer med noget for enhver smag, fortæller Heidi Seidelin, konsulent for Udvalget for Festivaler og Lejre.

  “Sommeren byder på alt fra store koncertoplevelser, træklatring og spændende talks og foredrag. Der er både et event til dig, der vil på festival med vennerne eller dig der vil mærke lejrsuset i det store og lille fællesskab. Uanset ldit valg af lejr er det et friskt pust til hverdagen” siger hun.

  Sådan tilmelder du dig

  Fra den 1. marts kl. 12.00 kan du tilmelde dig Wonderful DaysTreehouse Superdøgn, Hvideklit Familiecamp og Unglederkursus i Distrikt Nord (UKL). I løbet af de næste dage bliver der åbnet op for tilmeldingen til flere events. Det betyder, at du kan tilmelde dig Remmerstrand Familielejr den 3. marts og Voksenlejr 2019 uden børn den 4. marts.

  Tilmeldingen foregår i vores nye Medlemssystem. Følg manualen første gang, du logger ind, og læs her hvordan du registrerer pårørende.