Søg
Turboweekend_wd16_kfumkfuk.jpg

Teenagere glæder sig til Wonderful Days

Festivalen Wonderful Days er lige rundt om hjørnet, og der er god grund til at glæde sig.

Wonderful Days samler 1000 unge til et brag af en festival.  KFUM og KFUK's teenagemagasin Faze har spurgt nogle af deltagerne om, hvorfor de glæder sig til festivalen.

"Jeg tror, det har ligget som en selvfølge for mig, at når Wonderful Days kom, skulle jeg selvfølgelig med. Men det hjælper helt klart, at vi er en kæmpe gruppe, som alle tager afsted for første gang og skal opleve noget nyt sammen," fortæller Ingeborg Pilegaard Thomsen på 16 år i det nye nummer af Faze.

Hun skal i år med på KFUM og KFUK's festival Wonderful Days for første gang. Hun glæder sig særligt til at opleve, hvordan det er at være afsted på festival sammen med 1000 andre unge.

"Jeg glæder mig virkelig meget til at komme på Wonderful Days og opleve, hvordan det er at være afsted. Og så glæder jeg mig til at være sammen med mine venner fra KFUM og KFUK og forhåbentligt skabe nye relationer i løbet af ugen."

Hun håber, at en uge fuld af store oplevelser, koncerter og fællesskab om den kristne tro skaber nogle nye venskaber med andre festivalgæster.

"Jeg håber, jeg tager hjem med nogle nye venskaber og i hvert fald med en kæmpe oplevelse i rygsækken, som har været sjovt at være en del af," afslutter hun.

 

Uforglemmelige koncerter

Wonderful Days er festival, som mange deltager på flere gange. Det er alle de gode oplevelser, der får de unge til at vende tilbage til festivalen. 

"Det er svært at vælge ét minde ud fra mængden, men jeg glemmer aldrig koncerten med Turboweekend i 2016. Det var vanvittigt fedt. Jeg skal med igen i år for at  have de fedeste dage sammen med fantastiske mennesker. Det er helt klart noget, man skal opleve. Det er bare det bedste at bo i telt med sine venner og ikke tænke på andet end at hygge sig og komme tættere på sig selv og Gud," fortæller Matthæus Andersen på 16 år.

Han deltager i år på festivalen for anden gang, og det har især været de gode koncertoplevelser, der gør, at han tager med igen. Det er også koncerterne, der trækker Cecilie Hansen på 17 år tilbage.

 

"Mit bedste minde fra Wonderful Days er helt klart koncerterne. Der var virkelig noget for alle, og selvom jeg ikke var til dem alle sammen, var det stadig en vildt fed oplevelse, at man kunne høre koncerterne langt væk," fortæller hun.

Cecilie opfordrer unge til at tage med på festivalen i år.

"Du skal tage med på Wonderful Days, fordi det er den fedeste festival for unge. Og så er det en megagod mulighed for at mødes med venner eller efterskolekammerater i sommerferien."

Vil du med?

Så tilmeld dig som deltager eller frivillig.