Søg
Lukas og Anna.JPG

Tante Andante holder sommerferieåbent

Tilde, Aksel, Stine og Frederik går i børneklub og miniklub i Aulum KFUM og KFUK. Tante Andante snakker med børnene om, hvordan det er at besøge hende her i huset.

Hvad kan man lave i Tante Andantes Hus? Det giver det nyeste nummer af BRICKS svaret på. Magasinet udkommer i denne uge, og her er en forsmag på det, I kan læse i magasinet. BRICKS er vores magasin for børn i alderen 6-12 år.

Det musikalske legehus

I Tante Andantes Hus kan man spille på instrumenter, blive malet, lave ting inde i stuen. Man kan også være ude i haven. Der er store instrumenter, man kan spille på, og så kan man lege. Det er et mega godt legested.

Børnene syger

"Synger I i børneklubberne hjemme i Aulum?" spørger Tante Andante børnene Tilde på 6 år, Aksel på 9 år, Stine 7 på år og Frederik 6 på år. De svarer: 

"Nej – ja – lidt – ikke så meget. Men vi har lige været på Børnefestival, og der sang vi." 

Børnene synger, mens de sidder på Pippis hest. De går i børneklub og miniklub i Aulum KFUM og KFUK. I dag er de med deres små søskende på besøg i Tante Andantes hus i Lemvig, fordi Moksang holder sommerafslutning.

Leger sørøver og papegøje

Lukas på 5 år og Anna på 3 år er også med i Moksang-klubben. De sidder ude på Askefis’ toilet – ja, faktisk i hængekøjen. Tante Andante snakker også med dem. Hun spørger: "Hvad kan man lave her?" Lukas og Anna svarer:

"Man kan prutte… og lege i hængekøjen. Og hvis man ikke gider det, så kan man lege sørøver og papegøje i båden ude i haven."

Bagefter spørger Tante Andante: "Hvad er det sjoveste i Tante Andantes Hus?" Børnene har et par favoritter:

"Det er at prutte… og at blive malet i hovedet som Batman."

Besøg Tante Andantes Hus i sommerferien 2018

Åbningstider i uge 27-32
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10-16
Workshops kl. 11 og kl. 14 (musik, leg, totalteater og sjov)
Èntre 50 kr. 

Læs mere