Søg
Christian Blom-Bloch-3169.jpg

Tak for et godt Landsmøde

  På KFUM og KFUK's Landsmøde blev der valgt en ny Hovedbestyrelse.

  Efter et godt Landsmøde mødtes Hovedbestyrelsen i KFUM og KFUK, og konstituerede sig selv. Henriette Lynderup Kirkeskov blev genvalgt som formand, Jens Christian Kirk blev genvalgt som næstformand og Jesper Damgaard (som ikke er på billedet) blev genvalgt som kasserer.

  Hovedbestyrelsen mødes igen den 31. november - 1. december, hvor de har en lang og spændende dagsorden. Mødet foregår på Tommerup Efterskole og er som altid åbent for alle KFUM og KFUK's medlemmer.

  Toårsmål blev vedtaget

  I år havde vi rekordmange deltagere, da vi afholdte Landsmøde med 365 deltagere. På Landsmødet vedtog vi blandt andet nye toårsmål. Vi besluttede også, at organisationsbidraget fremover sættes ned til 0 kr. for medlemmer under 30 år, og at velkomstmedlemmer kun skal betale 75 kr. i kontingent. Klik her for at læse alle vedtagne forslag.

  Se billeder fra Landsmødet

  På vores Flickr-profil finder du over 400 billeder fra Landsmødet. Dem er du velkommen til at bruge, men husk blot at kreditere vores dygtige fotografer. Fotografens navn står under de enkelte billeder.