Søg
30157784464_0f5cfcac43_o.jpg

Tag med på Landsmødet 2018

Landsmødet er dér, hvor alle medlemmer i KFUM og KFUK træffer beslutninger om en fælles fremtid.

KFUM og KFUK's Landsmødet afholdes den 9. - 11. november 2018 på Hotel Nyborg Strand, og du kan forvente masser af spændende og vigtige debatter og beslutninger, stærke indspark og inspiration til dit engagement i KFUM og KFUK.

Vedtager nye fælles toårsmål

"På Landsmødet bliver demokratiet levende. Vi skal blandt andet vedtage ny fælles toårsmål, som erstatter vores tidligere toårige strategier. Arbejdet med at omsætte målene lokalt starter allerede på Landsmødet. Vi har sat tid af til det i programmet, og vi kommer til at gøre det i et inspirerende fællesskab," siger Henriette Lynderup Kirkeskov, frivillig formand i KFUM og KFUK. 

På Landsmødet samles medlemmer i KFUM og KFUK for at blive inspireret, arbejde sammen og planlægge, hvad vi hver især vil gøre for at give KFUM og KFUK videre til børn og unge.

Læs mere om Landsmødet

Brug din stemme

Er du mellem 16-19 år og gerne vil have et skud personlig udvikling, så kan du tilmelde dig kurset Brug din stemme. På kurset vil vi udfordre dig, så du bliver klogere på, hvordan du skaber meninger og påvirker vores organisation og samfund.

Kurset foregår i to dele:
Del 1 i København d. 26. – 28. oktober
Del 2 på KFUM og KFUK's Landsmøde d. 9. – 11. november

Læs mere om Brug din stemme

Tilmeld dig

Vil du med på Landsmødet, så husk at tilmelde dig senest d. 15. oktober 2018. (Efter denne dato kan der ikke garanteres overnatning på hotellet, og der tillægges et gebyr på 125 kr.).

Tilmelding finder du her