Søg
Virkeliggør ideer.jpg

Søg penge til at virkeliggøre jeres idéer

  Store idéer og skøre påfund til din forening behøver ikke at ligge og samle støv, selvom vi allesammen går rundt derhjemme lige nu. For hjemmetiden kan for eksempel bruges til at søge en fond. Her er to, som kan give mening for jer at søge.

  (Foto: Katrine 'Kate' Oddershede)

  Corona-akutpulje

  For ganske nylig lancerede Tuborgfondet en corona-akutpulje på 5 millioner kroner, der indtil videre kun behandler ansøgninger frem til 1. april 2020. Puljen er målrettet ungdomsorganisationer, som sikrer fællesskaber under den aktuelle COVID-19-krise. Ansøgningerne bliver behandlet fra dag til dag på alle hverdag, og der kan søges fra 10.000 kr. og op til 500.000 kr..Så det er bare med at få spidset pennen.

  Læs mere om corona-akutpuljen her. 

  DUFs Lokalforeningspulje

  DUFs Lokalforeningspulje kan vi søge til at anskaffe materialer og faciliteter, der giver flere børn og unge mulighed for at være med i vores lokale foreningsarbejde. Vi kan søge op til 50.000 kroner. Sidste år blev der faktisk uddelt 14 millioner kroner fra puljen - så der er gode muligheder for at virkeliggøre nogle gode idéer, der kan tiltrække og fastholde endnu flere børn og unge.

  Læs mere om DUFs lokalforeningspulje her. Vær opmærksom på, at ansøgninger til puljen ikke bliver behandlet lige nu på grund af corona-situationen. Men man kan sagtens søge.

  Læs meget mere på intranettet

  På intranettet kan I læse om mange flere muligheder for at søge midler til at virkeliggøre de gode og store og skøre og fantastiske idéer i jeres lokalforening. Se mere flere puljer på intranettet.