Søg
IMG_6870.JPG

Planlæg sommerferien i juledagene

  Hjemmesiden er opdateret med beskrivelser af sommerens festivaler og lejre.

   

  Mange familier bruger juleferien på at lægge planer for sommerferien. Vi har derfor samlet et overblik over sommerens største festivaler og lejre, som bliver afholdt i KFUM og KFUK.

  Der er mange spændende events planlagt. Sommeren byder på alt fra store koncertoplevelser, træklatring, fællesskab for hele familien og spændende foredrag. Der er både et event til dig, der vil på festival med vennerne, mærke suset af fællesskabet med familien eller have et friskt pust til hverdagen sammen med andre seniorer.

  Kig forbi de enkelte events for at læse mere. Her finder du datoer, priser, udkast til program og andre praktiske informationer samt korte beskrivelser af, hvorfor du skal glæde dig til hver lejr. Du kan også finde de første beskrivelser af vores lokale sommerlejre.

  Tilmelding åbner i begyndelsen af marts. Det præcise tidspunkt følger.

  Store musikoplevelser
  Sommerens største event er Wonderful Days, der afholdes for første gang i tre år. Festivalen løber af stablen 8.-13. juli 2019 på græsarealerne ved Blåkilde Efterskole. På programmet er masser af store musikoplevelser, aktivitetstilbud i særklasse og tid til tro, samtale og eftertanke.

  Sammenhold i trætoppene
  Wonderful Treehouse '19 vil deltagerne opføre et netværk af platforme (træhuse) oppe under trætoppene. Træhusene skal stå færdige til festivalen Wonderful Days '19, hvor de vil danne kreative og spændende rammer, for eksempelvis caféer, træklatring, vandrutsjebane, overnatning. Kun fantasien og gå-på-modet sætter grænser.

  Mærk suset af fællesskabet
  Hver familie får lov til at stå for enkelte programpunkter, som fx en aktivitet, lejrbål, voksenandagt. På den måde er alle med til skabe lejren og mærke suset af fællesskabet på Remmerstrand Familielejr. Det giver skønne oplevelser i jeres egen familie og samtidig oplevelsen af at være en del af et større fællesskab.

  Sjove aktiviteter for hele familien
  Deltagerne laver sjove aktiviteter sammen og lærer nye mennesker at kende. Der er også tid til gode samtaler om tro og en længere pilgrimsvanding for de voksne. Familielejr ved de Hvide Klitter er en sjov lejr for hele familien. 

  Sommerhøjskole for seniorer
  Tag med på Sommerhøjskole Hardsyssel for at få et friskt pust til hverdagen. Der er etik og tro på programmet.

  Foredrag, leg og gode samtaler
  Holmsborg Bibelcamping bliver du bliver fyldt op med forkyndelse og foredrag fra gode talere, sang og musik, leg, markedsdag, gode samtaler.