Søg
vil du stille op til hbA.jpg

Opstil kandidater til Hovedbestyrelsen

Generalforsamlingerne i KFUM og KFUK's lokale foreninger er en god anledning til at finde kandidater til Hovedbestyrelsen for KFUM og KFUK i Danmark.

På Landsmødet 2020 skal der vælges nye medlemmer til Hovedbestyrelsen. Cirka halvdelen af Hovedbestyrelsens nuværende medlemmer genopstiller. 

Måske er det noget for dig?

Det er foreningerne i KFUM og KFUK, der opstiller kandidater til Hovedbestyrelsen, og denne gang er der behov for, at mange opstilles. 

Måske er det dig, der skal være med til at rykke KFUM og KFUK fremad og lære nye sider af organisationen at kende? Tag en snak med din lokale formand om det er dig, der skal stille dig til rådighed i en periode.

Oplev nye sider af KFUM og KFUK

Sammen med de øvrige medlemmer af Hovedbestyrelsen kommer du til at drøfte spørgsmål som: Hvordan støtter vi bedst lokalforeningerne? Hvordan skal vi prioritere vores penge? Hvordan skaber vi den bedst mulige sammenhæng mellem det lokale, nationale og globale niveau.

Hovedbestyrelsen diskuterer og iværksætter initiativer, der skal sikre, at vi i KFUM og KFUK realiserer den vision og de planer, som Landsmødet vedtager. Du vil opleve nye sider af KFUM og KFUK, og du vil få erfaringer, som du også kan bruge i mange andre sammenhænge. 

Tid og visioner

Hovedbestyrelsesarbejdet tager tid, men ikke mere tid end mange andre frivillige opgaver som for eksempel klubleder eller lokalt bestyrelsesmedlem.

Du skal hverken have årtiers erfaring med bestyrelsesarbejde eller en lang uddannelse i budgetter eller personalejura. Men du skal have visioner for KFUM og KFUK, lyst til at finde løsninger og lyst til at sætte dig ind i nye sider af KFUM og KFUK. 

Vil du vide mere?

Find information om opstilling af kandidater og læs mere om arbejdet i Hovedbestyrelsen 

Tip en ven, som du tror kunne blive en god kandidat til Hovedbestyrelsen.