Søg
48493966777_898580262b_o.jpg

Nyt spændende magasin på vej

    KFUM og KFUK’s nye medlemsmagasin bliver inspirerende læsning for alle aldersgrupper, og du kan være med til at skrive magasinet.

    Et nyt magasin afløser snart KFUM og KFUK’s medlemsmagasiner, som du kender dem i dag. Bricks, Faze og Markant udkommer for sidste gang i løbet af foråret, og efter sommerferien lander det første nye magasin i din postkasse.

    Magasinet samler alle de bedste historier om foreningslivet i ét medlemsmagasin, der udkommer to gange om året. Magasinet kan både læses af børn, unge og voksne. Magasinet vil indeholde et særligt børneunivers, hvor de mindste kan gå på opdagelse i spændende, letlæselige artikler og sjove konkurrencer. Derudover bliver magasinet et inpiratimsrum for unge og voksne, der ønsker at blive klogere på alt det, der sker lokalt, nationalt og internationalt i KFUM og KFUK. 

    Det første magasin udkommer senere i år. Og vi søger frivillige, der vil være med til at skrive det. Drømmer du om at kaste dig ud i rollen som journalist, så tilmeld dig KFUM og KFUK’s nye Journalistkorps, og vær med til at skrive det fedeste magasin på ungdomsfestivalen Wonderful Days.

    KFUM og KFUK styrker samtidig tilstedeværelsen på sociale medier, hvor vi blandt andet vil fortælle om foreningslivet i små film, som KFUM og KFUK’s Videokorps producerer.