Søg
HB_jan18_foto.jpg

Nyt fra Hovedbestyrelsen

VIDEO: Uddannelse og udvikling, inspiration fra Norge og et muligt værtsskab for YMCA World Council 2022 var blandt emnerne, da Hovedbestyrelsen holdt møde i weekenden.

Den 19.-20. januar 2018 holdt Hovedbestyrelsen møde på Hotel Nyborg Strand, hvor der samtidig var Landsstævne for Voksne med omkring 500 deltagere.

Se video med nyt fra Hovedbestyrelsen

I videoen fortæller Jens Christian Kirk og Rune Hoff Lauridsen om mødets hovedemner, som var:

  • Landsstævnet for Voksne: Fantastisk med så mange medskabere i KFUM og KFUK, der er med til at støtte op om arbejdet for børn og unge og gøre det muligt.
  • Besøg fra Udvalget for Uddannelse og Udvikling: De er rigtigt godt på vej med at finde ud af, hvordan vi alle sammen kan blive klogere og udvikle os, og så har de et vigtigt fokus på den demokratiske dannelse i organisationen.
  • Oplæg fra Øystein Magelssen, generalsekretær i Norges KFUK-KFUM: Hovedbestyrelsen fik et spændende oplæg om, hvordan vores søsterorganisation mod nord har arbejdet med strategi, vision og sammenhængskraft.
  • Besøg fra Udvalget for Globale Fællesskaber, som foreslog Hovedbestyrelsen, at vi arbejder på at blive værtsland for YMCA World Council i 2022.
  • Landsmødet 2018: Hovedbestyrelsen håber, at foreningerne får opstillet en masse kandidater, så vi får repræsenteret KFUM og KFUK's bredde, både geografisk såvel som holdningsmæssigt.