Søg
kvindeligtvoksenarbejde2017.jpg

Nyhedsbrev fra Kvindeligt Voksenarbejde

  Kvindeligt Voksenarbejde er kommet til Aarhus, og YWCA har vedtaget en fælles erklæring i forhold til flygtninge. Det og meget mere kan du læse om i nyhedsbrevet fra Kvindeligt Voksenarbejde.

  I dette nyhedsbrev kan du læse:

  Endnu ser vi i et spejl, i en gåde

  "Vi har brug for et spejl og spejling for at kunne finde os selv og finde rum og retning i livet", skriver Inger Marie Svinth i sit indlæg.

  Overskriften er temaet til årets Landsdelsstævne for Kvinder.

  Det skal være sjovt

  Fire KFUK'ere satte sig for at undersøge, om Kvindeligt Voksenarbejde kunne genopstå i Aarhus. Under devisen 'Det skal være sjovt' gik de i gang, og i løbet af 2016 er interessen vokset - og det samme er deltagerantallet til møderne.

  Landsdelsstævne for Kvinder

  Se programmet for de fire landsdelsstævner, der finder sted den 11. marts i henholdsvis Hjørring, Tjørring, Taastrup og Varde.

  Nyt fra YWCA

  Til European YWCA’s generalforsamling i oktober 2016 udarbejdede forsamlingen en fælles erklæring om organisationens standpunkt i forhold til flygtninge. Frit oversat lyder et uddrag herfra således:

  Som en verdensomspændende kvinde- og pigeorganisation dedikeret til at opretholde fred og menneskerettigheder mener vi, at YWCA skal være solidariske med dem, som søger tilflugt i vores hjemlande og modarbejde den diskrimination, som de møder.

  Forlaget Eksistensen anbefaler...

  Hvordan kan Bibelen afhjælpe stress? Og hvordan lyder bønner til hverdagsbrug?

  Det kan du blive klogere på i de to bøger, Forlaget Eksistensen har valgt at anbefale.

  Som vand, der strømmer ned

  Sang af Lisbeth Smedegaard Andersen

  Kalender 2017

  Få styr på nogle af årets højdepunkter.

  kvindeligt_voksenarbejde_2017_kfumkfuk-pdfHent nyhedsbrevet fra Kvindeligt Voksenarbejde som pdf