Søg
IMG-4092.JPG

Nye ansatte på Landskontoret

  I efteråret har KFUM og KFUK ansat en række nye medarbejdere.

   

  Helene Juhl er ny international konsulent

  Gritt Rhinstrøm er stoppet som international konsulent for i stedet at blive leder af Livsværkstederne i Gellerup. Gritt fortsætter med frivilligopgaver. 

  Som ny international konsulent har KFUM og KFUK fra 1. november ansat Helene Juhl. Helene kender vi fra hendes store engagement som frivillig, og senest har hun været ansat som barselsvikar på udvekslingsområdet. I første omgang er Helene ansat på ½ tid, så hun har mulighed for at skrive sit speciale. Helene kender vores frivillighedskultur og har et stort YMCA-netværk. Med sin faglighed og power vil hun gøre det godt som ansat hos os.

  Abigail Josephsen er barselsvikar for kommunikation

  Abigail er fra den 1. december igen ansat hos KFUM og KFUK. Denne gang som barselsvikar for kommunikationskonsulent Sara Amos Pedersen. Vi kender Abigail fra tidligere og ved, at vi har fundet den allerbedste vikar for Sara. Abigail har en stærk kommunikationsfaglig baggrund og erfaring, blandt andet fra KFUM-Spejderne.

  Connie Ejskær Braüner er deltidsansat til PR og kommunikation

  Ved siden af sit job som udviklingskonsulent i Distrikt Hærvejen ansættes Connie i 10 timer om ugen som PR- og rekrutteringskonsulent. Sammen med frivillige overalt i KFUM og KFUK skal Connie sikre en systematisk og målrettet PR og kommunikation op til forskellige events. Med faglighed og smil vil Connie i denne stilling også være med til at styrke sammenhængskraften.