Søg
Gabriel_juleapp.jpg

Ny juleapp: Gabriels Kalender

Hver dag frem til jul ligger der en lille kalendergave og venter på dig. Gabriels Kalender er en samling af 24+1 kristne fortællinger leveret i miniformat.

Traditionen tro er de store tv-kanaler klar med hver deres julekalender. I år kan du for eksempel følge Ludvig og julemanden eller Nissebanden på Grønland. Men som noget helt nyt er der nu også mulighed for at få dagens julefortælling leveret på mobilen med appen Gabriels Kalender.

Kristendommen kort fortalt

Gabriels Kalender er en kristen julekalender, hvor du hver dag kan åbne en ny kalenderlåge med en af de kristne grundfortællinger fortalt på en helt ny måde. Bag hver kalenderlåge gemmer der sig et nyt tema fortalt med en udfordrende tegning, tre statements og en uddybning samt en bibeltekst. Du kan følge med frem fra 1. december og frem til 1. juledag.

Appen henvender sig til unge og voksne. Både til dem, der er allerede er godt inde i stoffet, og de der ikke er så kirkevante men måske har brug for at opfrisket konfirmationsordene.

Gabriels Kalender kan også bruges som inspiration til andagter, temaaftner og andre aktiviteter.

Støttet af KFUM og KFUK

Gabriel-appen er udviklet, tegnet og skrevet på frivillig basis af foreningen Gabriel. Gabriel er en ny forening, der har til formål at formidle det kristne budskab primært via de elektroniske medier.

KFUM og KFUK har i første omgang støttet projektet med 5.000 kr. Udover julekalenderen håber foreningen med tiden at kunne præsentere en påske- og pinsekalender.

Find Gabriels Kalender her

Appen findes i app store og Google Play og desuden præsenteres indholdet også på en række sociale medier.

App store: Gabriels kalender

Google Play: Gabriels kalender

Facebook: Gabriel

Twitter: Gabriels Kalender - @foregabriel1