Søg

Nu kan vi snart ses - også på sommerlejr!

  Den politiske aftale om genåbning af Danmark giver nye og bedre muligheder for foreningslivet, samtidig med at der stadig er begrænsninger. I KFUM og KFUK vil vi gøre, hvad vi kan for at give børn og unge mulighed for at samles og få gode sommerferieoplevelser. Vi kan nemlig ikke forestille os en sommer uden lejre.

  Børn og unge skal på sommerlejr i år!


  Det vi ved:

  • Sommeraktiviteter for børn og unge bliver tilladt.
  • Inden den 8. juni kommer der mere præcise retningslinjer, herunder evt. mulighed for zoneopdelte lejre, så der kan arbejdes med højere deltagerantal.

  Derfor er KFUM og KFUK's anbefaling: 

  • Børn og unge skal på lejr i år - og de skal have en stor oplevelse! 
  • Hjælp med at invitere flere med på lejrene - find alle lejrene i oversigten på kfum-kfuk.dk/events, klik på 'Festivaler og lejre' (bemærk, siden indlæser lidt langsomt).

  Hvis en lejr bliver nødt til at aflyse, vil alle tilmeldte få direkte besked og få deltagerbetalingen refunderet.
   

  Nye muligheder for foreningslivet fra d. 8. juni


  Det vi ved:

  • Indtil den 8. juni er udendørs aktiviteter med op til 10 deltagere tilladt. (Opdatering: Nu er også flere grupper á 10 deltagere tilladt)
  • Fra den 8. juni bliver indendørs foreningsaktiviteter tilladt og forsamlingsforbuddet hæves til mellem 30 og 50 personer.
  • Afstandskravet er 1 meter.

  Derfor er KFUM og KFUK's anbefaling: 

  • Overvej allerede nu, hvordan I får lavet en både smuk, stærk og farverig start på sæsonen i august - måske også en tilsvarende afslutning inden sommerferien.
  • Følg myndighedernes generelle retningslinjer (se coronasmitte.dk) og følg de særlige retningslinjer for foreningsaktiviteter, som vi løbende opdaterer intranettet med.
  • Mange børn og unge mangler gode aktiviteter i sommer. Overvej om I har overskud til at tilbyde ekstra og tilpassede aktiviteter.


  Landsorganisationen har fuld tillid til, at lederteams og foreningsbestyrelser kan tage et flot ansvar for foreningsaktiviteter, så de foregår sundhedsmæssigt forsvarlig og efter de givne retningslinjer. Som landsorganisation (stadig med de fleste medarbejdere hjemsendt) vil vi gerne kommunikere og koordinere ideer og erfaringer, hvor det er til gavn. 

  De præcise rammer for aktiviteterne kender vi ikke på nuværende tidspunkt. KFUM og KFUK arbejder via DUF med at give input til myndighederne omkring de præcise rammer for foreningslivet. Så snart rammerne foreligger, vil de blive kommunikeret og lagt på intranet.kfum-kfuk.dk. (Opdatering: Retningslinjerne gældende i fase to er nu klar og findes på intranettet).

  Kontakt

  Telefon: 36 14 15 33 (man-fre 10-12.30)

  E-mail: national@kfum-kfuk.dk

  Andre kontaktoplsyninger