Søg
4821622864_5bf7803b32_o.jpg (1)

Musikkens magi

Harise og Rosalina fra Ten Sing K har reflekteret over, hvilken rolle musik har for dem og deres hverdag.

"I Ten Sing handler det ikke om at være god til at spille musik eller have års erfaringer med at optræde. Det handler om, at alle kan være med, og at alle kan have det sjovt om sammen at skabe noget for andre mennesker men også ligeså meget for os selv. I Ten Sing er det fællesskabet, der er vigtigst, og det kan jeg rigtig godt lide," fortæller Harise Munk Demidoff i det nyeste nummer af Faze.

Faze er vores ungdomsmagasin for dig, der er mellem 13-19 år. I magasinet reflekterer hun over, hvilken betydning musik har for hendes hverdag. Harise er medlem i Ten Sing K, og det er musikkens evne til at bringe folk sammen, hun sætter stor pris på.

"For mig skaber musik en god stemning og er noget, man kan være fælles om. Musik er noget, der bringer folk sammen, og det synes jeg er smukt."

Lærerigt at spille musik

Faze har også interviewet Rosalina Hoff Kjærgaard fra Ten Sing K. Hun fortæller:

"Sammenspil er noget helt vidunderligt. Da jeg var til Ten Sing MGP, spillede vi sammen med alle mulige, der havde tid og lyst, og det bondede vi virkelig over. Det er den bedste følelse, når sammenspillet lykkedes i Ten Sing. Det øjeblik hvor alle bare virkelig arbejder for at gøre det bedst muligt, og alting bare passer sammen. Det gør ikke engang noget at lave en enkelt fejl her og der, for tilsammen til sidst er det alligevel perfekt," fortæller hun.

Rosalina lytter mest til musik, når hun går fra det ene sted til det andet. Hun går til Ten Sing på grund af teaterdele, men hun synes, at det er utrolig lærerigt at spille musik.

"Jeg kan ikke spille på noget instrument, men alligevel kan jeg til Ten Sing lære, hvordan man spiller en gang på et instrument på under to timer."