Søg
landsmodet2014_stemmekort.jpg

Landsmøde 2016: Det skal vi diskutere

Hovedtemaerne på dagsordenen til Landsmøde 2016 er forslag til ny formålsformulering og ny velkomstpraksis for ledere i KFUM og KFUK. Der er indkommet tre forslag til begge punkter.

Hovedtemaerne for Landsmødet på plads

Om under en måned samles KFUM og KFUK’ere fra hele landet til Landsmøde 2016 på Hotel Nyborg Strand.

Der har været deadline for indsendelse af forslag, og vi kan nu offentliggøre de hovedtemaer, vi kommer til at debattere – og stemme om – på Landsmødet.

Ny formålsformulering

Der er indkommet tre forslag til ny formulering af formålet for KFUM og KFUK i Danmark.

Det er Hovedbestyrelsen for KFUM og KFUK i Danmark, der først har stillet forslag om en ny formålsparagraf, som KFUM og KFUK på Frederiksbjerg og Aarhus Midtby har tilsluttet sig, men med en enkelt tilføjelse.

Det tredje forslag kommer fra KFUM og KFUK-foreningerne i Aulum, Bording, Hammerum/Gjellerup, Herning, Ikast, Kølkær, Snejbjerg, Skibbild-Nøvling, Sunds, Timring, Tjørring og Vorgod.

Her er der tale om et forslag, der ligger tæt op af den nuværende formålsformulering, men med tilføjelser.

Se alle tre forslag til formålsformulering her

Forslag til ny lederaftale

Der er ligeledes indkommet tre forslag til ny formulering omkring lederskab i KFUM og KFUK i Danmark.

Forslagsstillerne er Hovedbestyrelsen, KFUM og KFUK på Frederiksbjerg og KFUM og KFUK i Aarhus Midtby samt KFUM og KFUK-foreningerne i Aulum, Bording, Hammerum/Gjellerup, Ikast, Kølkær, Snejbjerg, Skibbild-Nøvling, Sunds, Timring, Tjørring og Vorgod.

Forslagene handler om, hvordan vi tager imod nye ledere i KFUM og KFUK, og hvilke krav vi stiller til dem. Herunder også, om vi modtager nye ledere med en velkomstsamtale eller en lederaftale.

Se alle tre forslag vedr. lederskab her

Øvrige beslutninger

På Landsmødet skal der også vedtages fælles strategi for de kommende to år, samt organisationsbidrag og budget. Der skal træffes beslutning om nyt Velkomstmedlemskab, og der skal vælges en ny Hovedbestyrelse.

Der er ikke rettidigt opstillet et tilstrækkeligt antal kandidater til Hovedbestyrelsen, hvorfor det vil blive muligt at opstille kandidater på selve Landsmødet.
Se de opstillede kandidater her

Tilmeldingsfrist den 10. oktober

På Landsmødet kan du - udover spændende debatter og vigtige beslutninger - også se frem til at udveksle idéer, få inspiration, prisuddeling, foreningsdyst og optræden af Per vers.

På mandag den 10. oktober er sidste frist for tilmelding til Landsmødet, som finder sted den 4.-6. november 2016. (Efter denne dato kan der ikke garanteres overnatning på hotellet, og der tillægges et gebyr på 125 kr.).

Læs mere om tilmelding og tilmeld dig her

Se alle bilag

Det samlede bilagsmateriale er nu også på plads.

Se bilagsmaterialet på kfum-kfuk.dk/LM16