Søg
44950323155_631b558cb4_k.jpg

KFUM og KFUKs Landsmøde afholdes som et dagsmøde

På grund af corona-restriktioner er det ikke muligt at gennemføre Landsmødet i sin planlagte form. Det afkortes derfor til et dagsmøde, som afholdes den 21. november kl. 10-19 på Hotel Nyborg Strand.

Hovedbestyrelsen har truffet beslutning om at ændre i Landsmødet form pga. corona-pandemien. Det sker for at sikre den bedst mulige afvikling, der samtidig foregår fuldt forsvarligt inden for myndighedernes retningslinjer.

Landsmødet vil komme til at bestå af den formelle dagsorden, mens sociale aktiviteter, workshops og lignende i det planlagte program vil blive droppet. Landsmødet vil fortsat være åbent for alle (fra Danmark). Der bliver et max-antal på 306 deltagere (defineret af hotellet i forhold til salens størrelse og den nødvendige opstilling af borde og stole).

Man er som bekendt undtaget fra forsamlingsforbuddet og må forsamles op til 500 personer til generalforsamlinger/konferencer, så længe man i al væsentlighed sidder ned under hele mødet. Således vil deltagerne på Landsmødet komme til at sidde på en fast plads under hele mødet, med en meters afstand, ved siden af dem, man følges med, og med retning mod scenen. Man må rejse sig for at gå på toilettet, for at hente en kop kaffe, for at trække frisk luft eller for at gå på talerstolen.

Vedtagelse af helt nye vedtægter for både landsorganisation og foreninger samt vedtagelse af nye toårsmål og valg af ny Hovedbestyrelse er væsentlige punkter på Landsmødets dagsorden. Bl.a. derfor er det Hovedbestyrelsens vurdering, at det af demokratiske grunde er nødvendigt at mødes fysisk.

Hele programmet for Landsmødet kan ses her.

Vi glæder os til at se dig til Landsmødet sidst i november!

Kom med - tilmeld nu!

Vi opfordrer til hurtig tilmelding - og senest den 5. november.

Prisen for dagsmødet inkl. to måltider er 595 kr.

Der er ikke inkluderet overnatning i Landsmødet. Har man behov for overnatning på hotellet, kan det bestilles for egen regning ved henvendelse til Hotel Nyborg Strand.

Er man allerede tilmeldt, skal man ikke tilmelde sig igen. (Man får refunderet prisdifferencen, og tidligere bestilt overnatning annulleres).

Tilmeld dig her.