Søg
45138957274_a9b3107195_5k.jpg

KFUM og KFUK vedtog nye torårsmål

  På Landsmødet blev det besluttet hvilke mål, KFUM og KFUK skal arbejde med de kommende to år. Et webinar i begyndelsen af 2021 skal kickstarte foreningernes arbejde med toårsmålene.

  KFUM og KFUK’s nye Toårsmål kommer til at danne rammen for foreningsarbejdet de kommende to år. Med Toårsmålene har KFUM og KFUK forpligtet sig på at være tydelige og relevante i lokalsamfundet, at frivillige bliver udfordret til at være gode ledere og at vores aktiviteter er tydelige og let tilgængelige på deres indhold.

  toa-rsma-l-plakat-20-22-pdfToårsmålene 2020-2022

  Kickoff sparker toårsmålene i gang

  Kom godt i gang med toårsmålene i din forening. Deltag i et online møde, hvor to konsulenter fra landsorganisationen klæder dig og andre frivillige på til at arbejde med toårsmålene.

  Webinaret afholdes i Google Meet, og du behøver ikke installere noget software for at være med. Det er dog en god idé, inden du logger på, at sikre at din computers kamera og lyd virker.

  KFUM og KFUK opfordrer til, at I samles i foreningen og sammen deltager i webinaret i det omfang, som corona-situationen tillader det.

  Sæt X i kalenderen den 12. januar kl. 19-21. Læs mere her.