Søg
National FB post.png

KFUM og KFUK står klar med varme smil til børn og unge

  Den 21. april åbner det indendørs foreningsliv igen - i første omgang for børn og unge under 18 år. KFUM og KFUK er over hele landet klar med masser af gode aktiviteter og fællesskaber for børn og unge.

  Vi er meget glade for, at vi igen fra den 21. april kan genoptage aktiviteterne i KFUM og KFUK. I første omgang bliver det ikke for alle aldersgrupper - men for de fleste børn og unge. 

  Helt konkret kan indendørs foreningsaktiviteter i KFUM og KFUK for børn og unge under 18 år, samt nødvendige ledere over 18 år, pr. 21/4 genoptages. Der må max være 25 personer forsamlet. 

  Udendørs er det muligt at afvikle foreningsaktiviteter for alle aldersgrupper med op til 50 personer. 

  Politikerne har planlagt at forsamlingsloftet gradvist hæves for hele alle. Det betyder, at vi også kan planlægge efter følgende:  

  • Indendørs vil man pr. 21/4 kunne forsamles 10 personer, pr. 6/5 25 personer, pr. 21/5 50 personer, pr. 11/6 100 personer og pr. 1/8 500 personer.
  • Udendørs vil man pr. 21/4 kunne forsamles 50 personer, pr. 6/5 75 personer, pr. 21/5 100 personer, pr. 11/6 500 personer.

  Først kommer aktiviteter for børn og unge!

  KFUM og KFUK’s formand Martin Hejlskov Thomsen er meget tilfreds med prioriteringen:

  "Vores frivillige over 18 år vil være klar til at lave gode aktiviteter i trygge rammer for og med dem under 18 år. Samtidig kan de frivillige glæde sig over, at der om kort tid også åbnes op for aktiviteter, der er målrettet deres egen aldersgruppe".

  Martin Hejlskov Thomsen mener, at børn og unge har været isoleret og væk fra deres fællesskaber i foreningen alt for længe. Men hele forløbet har til gengæld lært os, at vi har noget meget vigtigt at tilbyde i KFUM og KFUK. Martin fortsætter: 

  "Corona-nedlukningen har frem for alt vist, at vi mennesker har brug for at være sammen fysisk om gode aktiviteter. Det er lige netop, hvad vi er stærke til i KFUM og KFUK, og vi skal derfor gøre alt hvad vi kan for at byde alle velkommen igen på den allerbedste måde. Både eksisterende medlemmer og i høj grad også alle andre, der kunne være interesserede".

  Sommerlejre og festivaler til sommer

  Den nye politiske aftale giver stor optimisme i forhold til sommerens aktiviteter for børn og unge. Vi er stolte over, at kunne invitere til en lang række sommerlejre og til den helt store begivenhed for teenagere, Wonderful Days.

  Alle aktiviteter vil naturligvis følge myndighedernes anbefalinger og gældende retningslinjer.

  Find alle sommerlejre i denne oversigt (hav tålmodighed - siden indlæses meget langsomt).

  Læs om og tilmeld dig til Wonderful Days på http://www.wonderfuldays.com