Søg
Himmelske dage på heden.jpg

KFUM og KFUK er klar til Himmelske Dage i Herning

Om godt to måneder er der kirkefestival i Herning, hvor Himmelske Dage finder sted i Kristi Himmelfartsferien - og KFUM og KFUK er stærkt tilstede.

I Kristi Himmelfartsferien slår Herning dørene op til Himmelske Dage, og igen i år er KFUM og KFUK godt repræsenteret. Deltager du i arrangementet, kan du blandt andet møde Tante Andante, der kommer til byen for at lave spændende og sjove aktiviteter for børn og deres forældre i løbet af alle fire dage.

Kirke To-Go for unge

KFUM og KFUK har desuden været med i planlægningen programmet 'Kirke To-Go', som er for unge fra 20+ år. Her kan unge blive del af en gruppe, som bor sammen og følges ad til udvalgte dele af Himmelske Dages program.

Læs mere om Kirke To-Go og tilmeld dig.

Gudstjeneste for fred og retfærdighed i Palæstina

Endelig har KFUM og KFUK arrangeret en forbønsgudstjeneste for fred og retfærdighed i Palæstina, hvor den palæstinensiske lutherske præst, Mitri Raheb, vil prædike. Du kan læse mere om gudstjenesten og Mitri Raheb i programmet for Himmelske Dage (fredag kl. 16.30).

Stærkt fokus på tro, samfund og folkelighed

Derudover er der en stor flok af frivillige KFUM og KFUK-folk fra Herning-egnen, der har lagt et stort og godt stykke arbejde i at få Himmelske Dage på heden til at blive virkelighed. KFUM og KFUK’s næstformand, Jens Christian Kirk, er endda formand for den planlæggende kommitté.

Temaet for Himmelske Dage er “Gå med”, og den planlæggende kommitté har haft stærkt fokus på tro, samfund og folkelighed i dialog med hinanden.