Søg
rejsud_forside.JPG

Interaktivt verdenskort giver overblik over rejsemuligheder

Hundredvis af efterskoleelever, volontører, praktikanter og frivillige rejser hvert år ud i verden med KFUM og KFUK. Et nyt interaktivt verdenskort gør det nu lettere at se, hvor turen kan gå hen.

Mød verden gennem KFUM og KFUK

Som del af YMCA og YWCA samarbejder vi med søsterorganisationer i hele verden, hvilket giver mulighed for at opleve verden på en helt unik måde.

Vi har omkring 50 rejser om året, der dækker alt lige fra deltagelse i generalforsamlinger i verdensbevægelserne, studieture, kursusrejser og praktikophold.

Lige nu samarbejder vi med 10 forskellige efterskoler om rejser til bl.a. Sydafrika, USA, Tyskland, Indien, Myanmar og Palæstina, og i 2017 vil omkring 160 efterskoleelever møde verden gennem os.

Vi sender praktikanter og volontører til YMCAs og YWCAs i Cambodia, Sydafrika, Irland, Cameroun, Myanmar og Haiti. Og tre af vores foreninger samarbejder med foreninger i henholdsvis Ukraine, Holland og Tyskland gennem ‘Lokal til Lokal’-programmet.

Få overblik med interaktivt verdenskort

Vi vil gerne gøre det lettere at få overblik over de mange muligheder, der er for at rejse ud med KFUM og KFUK.

Derfor har vores udvalg for Globale Fællesskaber taget initiativ til en ny hjemmeside med et interaktivt verdenskort.

Verdenskortet viser hvor i verden, vi har partnerskaber med andre YMCA- og YWCA-organisationer. Samtidig giver det mulighed for at sortere efter relevante kategorier og derved skabe et overblik over, hvad der er interessant for den enkelte besøgende.

Skab relationer på tværs af grænser

“Vi har i de seneste år arbejdet på at udvikle og etablere nye partnerskaber med søsterorganisationer over hele verden. Dette har lagt fundamentet for en række af forskellige rejsemuligheder, hvor danske unge har mulighed for at møde verden og skabe relationer på tværs af grænser,” siger Martin H. Thomsen fra Udvalget for Globale Fællesskaber og fortsætter:
“Med det nye verdenskort kan alle og enhver få indsigt i vores partnerskaber, danne sig et overblik og forhåbentlig få lyst til at gøre brug af de mange rejsemuligheder, som vi tilbyder i KFUM og KFUK.”

Verdenskortet vil løbende blive opdateret med nyeste information om vores partnerskaber og rejsemuligheder.

Se kortet på rejsud.kfum-kfuk.dk