Søg
sommerens festivaler og lejre.jpg

Hvad skal du lave i sommerferien?

  Hjemmesiden er opdateret med beskrivelser af sommerens lejre.

  I juletiden er der mange familier, som lægger planer for sommerferien. Vi har derfor her samlet et overblik over sommerens største lejre i KFUM og KFUK.

  Der er noget for alle aldre og hele familien. Kig forbi de enkelte events for at læse mere. Her finder du datoer, priser, udkast til program og andre praktiske informationer samt korte beskrivelser af, hvorfor du skal glæde dig til hver lejr.

   

  Fællesskab og familietid

  Her vil I opleve mange forskellige aktiviteter målrettet både store og små i familierne. Hver familie får lov til at stå for enkelte programpunkter, som fx en aktivitet, lejrbål, voksenandagt. På den måde er alle med til skabe lejren og mærke suset af fællesskabet på Remmerstrand Familielejr.

   

  Hyggeligt campingfællesskab for familier med 1 voksen

  I campingfællesskabet vil der være mulighed for at være flere voksne at dele liv med og andre børn at være sammen med. Der vil ikke være et voksenprogram udover morgenandagt og fællessamling hver aften med bibelfortælling og sang. Forhåbentlig rundt om lejrbålet. Og så tilbyder pladsen en del børne- og familieaktiviteter, som vi kan deltage i.

   

  Masser af aktiviteter og fællesskab – for hele familien

  Vi mødes om forkyndelse i børne- såvel som voksenhøjde, skråler med på fællessangene og nyder suset af lejrgudstjeneste i klitterne på Hvide Klit Familiecamp. Langborde og forteltskaffe får sin egen status på denne lejr, hvor der er højt til loftet og kort til naboen.

   

  Bibelcamping 300 meter fra Vesterhavet

  Holmsborg bibelcamping er for hele familien, og her er bibeltimer og aktiviteter for alle aldersgrupper. Vi får også besøg af Fangekoret, og så vil der være tilbud om pilgrimsvandring på cirka 12 km.

   

  Kun for teenagere
  Teensommerlejr er en uforglemmelige oplevelse for alle i alderen 13 og 18 år. I løbet af ugen vil du blandt andet opleve ryste-sammen-aktiviteter, aftenunderholdning, sport, musik, krea, bålaktiviteter, tid til tro, temaløb og meget, meget mere…

   

  Lejr uden børn

  Voksenlejr 2020 på Blidstrup Efterskole byder på spændende foredrag og masser af bevægelse: Pilgrimsvandring, cykeltur, folkedans – og bustur og en sejltur. Det er for alle + 30 år.

   

  Hold øje med hjemmesiden!

  Hjemmesiden bliver løbende opdateret med flere lejre, efterhånden som de bliver planlagt. Der kommer blandt andet flere børnelejre og teenlejre. Du kan følge med her.  

   

  Foto: Kristian M. Olsen