Søg
heledansmarksfamilieklub.jpg

Hele Danmarks Familieklub begynder i Syddanmark

Et stort projekt med familieklubber over hele landet skal til at rulles ud, og det begynder i Syddanmark. KFUM og KFUK er med - sammen med KFUM's Sociale Arbejde, KFUM-Spejderne samt FDF.

I begyndelsen af året kunne vi fortælle om KFUM’s Sociale Arbejde, der har modtaget 39,5 millioner kroner fra Den A.P. Møllerske Støttefond til et projekt, der bl.a. har som mål at etablere 175 familieklubber.

‘Hele Danmarks Familieklub’ hedder projektet, og vi er nu trådt ind i samarbejdet sammen med FDF og KFUM-Spejderne.  

Læs nyheden fra januar: Milliondonation til projekt for udsatte familier

De nye familieklubber

Fokus i klubberne er, at familier med forskellige baggrunde mødes for at danne stærke og sunde fællesskaber. En familieklub i dette projekt består af 5-6 familier, som på forskellig vis bærer sårbarhed med sig, og 2-3 mere ressourcestærke familier.

Sammen med frivillige skal familierne mødes for at spise og lave aktiviteter sammen et par gange om måneden. Målet er, at familierne møder hinanden og i fællesskab får øje for de udfordringer og styrker, familierne hver især bringer med sig.

Vi ved, at hver enkelt familie kan gøre en forskel. Og at vi sammen kan gøre en endnu større. Hvis vi bruger lidt tid sammen med andre familier, får vi alle mere mod på livet, flere smil og et stærkere sammenhold. Vi får tid med mening.

Opstart i Syddanmark

Projektet vil i første omgang blive udbredt i Syddanmark, hvor de første familieklubber skal være i gang til marts 2018.

folder-hele-danmarks-familieklub-pdfLæs mere i folderen (pdf)

Vil I være med?

Hvis du og din forening synes konceptet lyder spændende, så har I også mulighed for at være med.

  • Vil du høre mere om, hvordan I kan opstarte en familieklub i Syddanmark?
  • Eller bor du uden for Syddanmark og vil høre, hvornår projektet bliver udbredt til resten af landet?

Så kontakt Christian Bloch Hansen på cbh@kfum-kfuk.dk eller telefon 60214402.