Søg
T-shirt.jpg

Giv en julegave, som er en del af noget større

  Julen står for døren, og hvis alle julegaverne endnu ikke er i hus, kan vi anbefale at besøge KFUM og KFUK’s webshop, hvor du finder gaver til hele familien.

  Bæredygtigt kvalitetstøj
  Bestil t-shirts og hættetrøjer med KFUM og KFUK’s logo i vores nye webshop. Tøjet er af mærket Neutral, og det er produceret med fokus på bæredygtighed og i en kvalitet, som KFUM og KFUK kan stå inde for.
  Pris:Fra 149 kr. Købes i webshoppen

  Til den søde tand
  De smager af kirsebær og er et sikkert hit hos de fleste. Bolcherne bliver leveret i 1 kilos poser, så der er til mange gaver i et køb.
  Pris: 215 kr. pr. kg. +porto. Købes i webshoppen 

  Skriv løs
  Skal penalhuset fyldes op? Så køb kuglepenne med KFUM og KFUK’s logo til studenten.
  Pris:14 kr. stk. + porto. Købes i webshoppen

  Syng med de små
  Køb cd’erne og nodehæfterne  ‘Her nu’ og ‘Stå op’, så du bliver klædt på til at synge med dit barn.  Sangene har fokus på, at børn har en egen værdi i at være dem, de er netop nu.
  Pris: 150 kr. + porto. Købes i webshoppen

  Et hit hos efterskoleeleven
  Den nye udgave af Efterskolesangbogen er allerede solgt i over 3500 eksemplarer. Giv et eksemplar i gave til familiens efterskoleelev. 
  Pris:199 kr. med almindelig ryg og 249 kr. med spiralryg + porto. Bestilles på www.efterskolesangbogen.dk 

  Støt et godt projekt
  Et økonomisk bidrag til KFUM og KFUK’s internationale projekt Y-Glocal er en ideel gave til familiemedlemmet, der ikke ønsker sig noget. Tjek de forskellige muligheder ud på www.kfum-kfuk.dk/yglocal 
  Pris: Valgfri. Købs her.