Søg
skulderklap16_unitasrejser.jpg

Forkælelsestur til frivillige fra Unitas Rejser

Frivillige skal anerkendes for det store arbejde, de gør for børn og unge, og derfor har Unitas Rejser besluttet at forkæle KFUM og KFUK’s frivillige med et stort skulderklap: En actionferie i Tyskland.

Skulderklap til frivillige

Frivillige mellem 18 og 30 år kan netop nu søge om at komme med på en rejse til Winterberg i Tyskland til oktober.

Rejsen vil være fyldt med sjove actionoplevelser såsom gps-løb, mountainbike og sommmerbob, men det til trods koster det kun et symbolsk beløb at komme med. Turen er nemlig ment som et skulderklap fra KFUM og KFUK’s rejsebureau Unitas Rejser.

”Når man har sit eget rejsebureau, skal man også have nogle fordele,” siger Morten Lysdal Damgaard, direktør i Unitas Rejser, der har specialiseret sig i rejser til bl.a. skoler samt kirkelige og humanitære organisationer.

Direktør på tur

Morten Lysdal Damgaard er selv KFUM og KFUK’er og han fik idéen til ’Skulderklap ’16’, fordi han gerne vil give noget videre til de frivillige.

”Vi kan desværre ikke møde alle medlemmer, men det er oplagt at give rejsen som et skulderklap til de frivillige. Rejsen skal ikke være grunden til, at man er frivillig, men man må gerne vide, at man værdsættes for det, man gør,” siger direktøren for Unitas Rejser.

Han deltager selv på rejsen som en af to ansatte fra Unitas Rejser, og han glæder sig til at møde de unge mennesker og få deres input, som, han også tror, kan gøre Unitas Rejser klogere og skarpere.

Plads til 30 deltagere

Der er plads til 30 deltagere på turen, som udvælges, så der er en bred repræsentation af de mange forskellige frivillige aktiviteter, der foregår i KFUM og KFUK.

”Nu håber jeg bare, at der kommer nogle ansøgere til turen. Ellers må vi bruge pengene på citronmåner,” siger direktøren som slet skjult opfordring til KFUM og KFUK’s frivillige om at tilmelde sig rejsen.

Tilmeld dig her inden den 5. juni

skulderklap16_winterberg_unitasrejser.jpg
I Winterberg venter der deltagerne forskellige actionoplevelser, men de får også god mulighed til at netværke med hinanden.