Søg
27576066094_fa0ff3aee4_o.jpg

Ét år til Wonderful Days

Om præcist ét år mødes vi igen til Wonderful Days. Det bliver en uge med fest og farver, hvor du vil få muligheden for at lære nye mennesker at kende, få store koncertoplevelser og tid til eftertanke.

Der bliver sat fokus på trangen til at gøre noget, når KFUM og KFUK igen inviterer til festivalen Wonderful Days. Temaet for Wonderful Days 2019 er “ACT I REACT” – Aktion og Reaktion. Hvad er aktion, og hvad er reaktion? Tager vi selv ansvar for vores handlinger, eller følger vi bare med strømmen og handler som en reaktion på noget udefrakommende? Hvornår og hvordan kan vi gå i aktion, hvis vi skal bidrage til vores verden? Hvilken reaktion oplever vi på vores kultur, tro og fællesskaber? I løbet af ugen bliver vi udfordret af spørgsmål som disse, både i form af diskussion, fysisk aktivitet og underholdning.

Wonderful Days er en festival for alle unge mellem 13 og 19 år (er du over 19, er du velkommen som crew). Festivalen løber af stablen den 8. til 13. juli 2019 på Blåkilde Efterskole, hvor du vil komme til at opleve det fede campliv, koncerter, events og frem for alt store oplevelser.

Festivalen arrangeres af KFUM og KFUK.

Tilmelding åbner senere

Følg med på de sociale medier

Følg med på www.wonderfuldays.dk eller på Wonderful Days egen Facebookside og på Instagramprofilen Wonderfuldays19