Søg
andersdolmer_teenevent17.jpg

"Det er fællesskabet, der gør det fedt at være frivillig"

Formand for TeenEvenT Anders Dolmer glæder sig til at opleve fællesskabet med andre frivillige, når de sammen skal skabe en fed weekend for 13-19-årige den sidste weekend i februar.

Den sidste weekend i februar afholder KFUM og KFUK TeenEvent 17 for alle i aldersgruppen 13-19 år. Forberedelserne er allerede i fuld gang, men festivalen har stadig plads til frivillige, som får mulighed for at indgå i et fedt fællesskab om at skabe rammerne til et fedt event.

“Jeg sagde selv ja til at være med som frivillig på TeenEvenT 17, fordi jeg så det som en spændende udfordring samtidig med, at jeg fik mulighed for at indgå i et fedt fællesskab med andre frivillige,” fortæller Anders Dolmer, der er formand for TeenEvenT 17.

Masser af indflydelse som frivillig

Som formand er Anders med til at skabe rammerne for både frivillige og deltagere, og netop indflydelsen tror han, er et vigtigt element i det frivillige arbejde omkring opbygningen af festivalen:

“Alle frivillige på TeenEvenT er med til at sætte deres eget præg på eventet, idet festivalen bygger på et fundament, som alle frivillige har en andel i. Som frivillig kan man bidrage med mange forskellige ting, og typisk henvender folk sig til mig, hvorefter vi altid finder en plads til dem.”

Formanden slutter med en opfordring til alle potentielle frivillige over 20 år.

“Man går helt sikkert glip af noget, hvis ikke man er med på TeenEvenT 17. Vi er allerede mange frivillige, som har det sjovt med at forberede festivalen, og når det hele går løs i februar, er jeg helt sikker på, at alle vil opleve et fedt fællesskab sammen!”

Oplev fællesskabet som frivillig

TeenEvenT 17 afholdes på Nørre Nissum Efterskole den 24.-26. februar 2017.

Hvis du har lyst til at være frivillig, kan du skrive til formand Anders Dolmer: Formand-teenevent@kfum-kfuk.dk

Se programmet for TeenEvenT 17