Søg
venoelejren2015_forkyndelse_kfumkfuk.jpg

Del dit materiale til forkyndelse

Har du andagter eller oplæg til bibelarbejde liggende i gemmerne? Så del det med andre ledere i KFUM og KFUK.

Godt arbejde skal deles

Forkyndelsen er en central del af KFUM og KFUK’s arbejde med børn og unge, og derfor er det vigtigt, at der arbejdes med formidlingen af det kristne budskab.

Det betyder dog ikke, at vi alle skal opfinde den dybe tallerken hver gang. Faktisk går vi ind for genbrug!

Det er ikke alle, der bare kan ryste en god andagt ud af ærmet. Derfor er der nedsat en arbejdsgruppe under Kristendomsudvalget, der indsamler materiale til forkyndelse, så vi kan dele de gode idéer og inspirere hinanden.

Gå på opdagelse i gemmerne

Godt arbejde skal ikke samle støv i skrivebordsskuffer og dokumentmapper, men deles på tværs af KFUM og KFUK til glæde og gavn for alle. Det gælder også det forkyndelsesmateriale, der er udviklet rundt omkring i foreningerne.

Har du haft bibelarbejde på børnelejren, holdt en andagt i familieklubben eller været med i forkyndelsesudvalget for TeenEvent eller noget helt fjerde? Og har du gemt materialet?

Så er der sikkert andre, der kan blive inspireret af dit oplæg til forkyndelse. Derfor vil vi opfordre dig til at tjekke computeren, tage ringbindene ned fra reolen eller rode skufferne igennem for at grave det frem igen.

Sådan gør du:

Forkyndelsesmaterialearbejdsgruppen vil så gå materialet igennem og finpudse det, inden det deles på hjemmesiden eller på www.detmedgud.dk

Arbejdsgruppen håber, at der kommer en masse godt materiale ind, som kan være med til at styrke KFUM og KFUK’s kristendomsprofil.