Søg

Corona-opdatering: Medarbejdere hjemsendes. Sommerlejre aflyses ikke.

  I lyset af de seneste udmeldinger fra statsministeren mandag aften har vi i KFUM og KFUK truffet nye beslutninger om aflysning af aktiviteter samt hjemsendelse af medarbejdere.

  Nedlukning af KFUM og KFUK-aktiviteter forlænges til d. 10. maj

  Nedlukningen af foreningslivet i Danmark, som har været gældende indtil d. 13. april, gælder nu frem til d. 10. maj. 

  Vi kommer derfor ikke til at mødes i KFUM og KFUK før tidligst i maj.

  Sommerlejre skal ikke aflyses

  Sommeren er højsæson for gode KFUM og KFUK-aktiviteter. Og især i en corona-tid har børn og unge brug for at komme på lejr. 

  Dansk Ungdoms Fællesråd har tirsdag d. 7. april meldt ud, at grænsen for større arrangementer i sommeren formentlig kommer til at gå ved 1.000 deltagere.

  Indtil videre opfordrer KFUM og KFUK’s forretningsudvalg således til, at foreninger, distrikter, lejrudvalg m.m. (med mindre noget særligt gør sig gældende) fortsætter planlægningen og rekrutteringen af deltagere til sommerens arrangementer. Disse vil naturligvis skulle afvikles under hensyntagen til gældende retningslinjer fra myndighederne i forhold til hygiejne mv.

  Det er vores store håb, at vi i KFUM og KFUK til sommer kan tilbyde fællesskaber og livsbekræftende aktiviteter for børn, unge og familier, ovenpå en lang periode med lukkethed.

  Find løbende opdateret information på intranet.kfum-kfuk.dk 

  Hjemsendelse af medarbejdere

  De fleste af KFUM og KFUK’s medarbejdere er i perioden fra d. 9. april til d. 8. juni hjemsendt. Det har været en nødvendig beslutning at træffe for at passe godt på KFUM og KFUK’s økonomi i den nuværende situation. Flere andre organisationer har gjort det samme.

  Man kan som frivillig i KFUM og KFUK ikke forvente samme hjælp fra landsorganisationen i de næste to måneder, da bemandingen er skåret ned til et minimum. Men kontakt generalsekretæren, administrationschefen eller landskontoret, hvis du har behov for det. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at hjælpe. Brug gerne mailen national@kfum-kfuk.dk 

  Der er også åbent for telefonbetjening på landskontorets hovednummer 36 14 15 33 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.30. 

  Find nyeste informationer på Intranettet

  Vi opdaterer løbende med de nyeste informationer, også omkring eventuelle aflysninger eller begrænsninger af planlagte arrangementer, på intranet.kfum-kfuk.dk.

  På intranettet findes også ekstra information for bestyrelser om muligheden for at udskyde generalforsamlinger, om afholdelse af virtuelle møder mv. 

  Påskeindsamlingen fortsætter

  På grund af kirkernes nedlukning afvikles KFUM og KFUK’s Påskeindsamling udelukkende digitalt i år. Har du mulighed for at give et økonomisk bidrag, vil vi være meget taknemmelige. Se hvordan på paaskeindsamlingen.dk

  Vi glæder os STORT til igen at kunne åbne foreninger, fællesskaber og aktiviteter. 

  Kontakt

  Telefon: 36 14 15 33 (man-fre 10-12.30)

  E-mail: national@kfum-kfuk.dk

  Andre kontaktoplsyninger