Søg
BF20_aflyst.jpg

Børnefestival 2020 aflyses

  Der skulle have været Børnefestival i Hurup Thy den 2.-4. oktober. Men på grund af den nuværende Covid19-situation, hvor forsamlingsforbuddet på 100 personer fortsætter, må Børnefestival 2020 samt Talentfabrikken desværre aflyses.

  Børnefestivalen skulle oprindelig være afholdt i foråret, men blev flyttet til efteråret i forventning om, at Corona-situationen ville være meget bedre. Med den politiske aftale om et fortsat forsamlingsforbud på 100 personer er det imidlertid ikke muligt at lave en aktivitetsfestival for flere hundrede børn.

  De frivillige KFUM og KFUK’ere i Thy og omegn var ellers næsten helt klar til at byde børn velkommen. Festivalchef for Børnefestival 2020, Trine Hausgaard Ubbesen:

  ‘Vi var stort set klar i foråret, da det blev nødvendigt at udskyde festivalen grundet nedlukning af Danmark. Vi er endnu mere klar nu, og så ender det desværre med en aflysning. Vi er selvsagt enormt skuffede og ærgerlige over ikke at skulle byde velkommen til en masse forventningsfulde børn og være med til at give dem en stor oplevelse. Vi havde et virkelig fedt, spændende og indholdsrigt program klar’

  Ekstra stort behov for lokale aktiviteter

  Generalsekretær i KFUM og KFUK, Jørgen Kvist, håber, at foreninger og distrikter vil skabe endnu flere lokale aktiviteter i den nye Corona-virkelighed:

  “Vi er virkelig kede af at måtte aflyse Børnefestivalen. Des mere er der anledning til og brug for lokale arrangementer for børn og unge på op til 100 deltagere. Det håber jeg, vi i den kommende tid vil se mange eksempler på.“

  Alle får direkte besked

  Alle tilmeldte er blevet informeret om aflysningen pr. email. De har også fået at vide, at de naturligvis bliver de allerførste til at høre om den næste Børnefestival, som det bliver muligt at afholde.

  Alle deltagere får tilbagebetalt den indbetalte deltagerbetaling.