Søg
31955474298_83ac971703_o.jpg

Bliv en del af vores Fotografkorps

Som en del af KFUM og KFUK's Fotografkorps vil du få inspiration til, hvordan du skaber spændende billeder, og få øvet dine evner med andre fotografer.

Elsker du at tage billeder, og vil du gerne blive endnu bedre til det? Så har du mulighed for at blive en del af KFUM og KFUK’s nye Fotokorps.

Fremover vil du se flere billeder fra KFUM og KFUK, når du læser i vores magasiner eller følger os på sociale medier. I KFUM og KFUK ønsker vi at fortælle de gode succeshistorier fra foreninger og udvalg, og vi er derfor interesseret i flere billeder fra vores events.

KFUM og KFUK har derfor netop oprettet et korps af frivillige fotografer, der har lyst til at tage billeder fra vores events og deltage i kurser, hvor de bliver undervist i kamerateknik og billedbehandling.

Feedback og netværk på Facebook

Fotokorpset er både for professionelle fotografer, dygtige amatører og nybegyndere. For at blive en del af korpset, skal du udfylde denne formular.

Du vil blive kontaktet af vores kommunikationskonsulent, når vi har en opgave til dig i dit lokalområde, mens større events vil blive slået op i Facebook-gruppen ‘Netværksgruppe for fotografkorps i KFUM og KFUK’.

I Facebook-gruppen bliver der også delt  informationer om nye kurser og fotoopgaver. Det er også her, du kan dele billeder, idéer, ros og erfaringer, så fotograferne i fællesskab bliver endnu dygtigere bag et kamera.

Kursus klæder fotograferne på

Det første kursus for KFUM og KFUK’s fotografkorps sætter fokus på, hvordan du grundlæggende indstiller dit kamera, og hvilke indstillinger forskellige situationer kræver. Du vil få inspiration til, hvordan du skaber spændende billeder, og få øvet dine evner med andre fotografer.

“Det gode fotografi handler både om motiver, kameraindstillinger og billedredigering. Du kan lære nyt, uanset om du er erfaren fotograf eller nybegynder. Målet er at klæde vores frivillige på til at tage bedre billeder, når de deltager i et event hos KFUM og KFUK,” fortæller Christian Blom-Bloch, udviklingskonsulent for Udvalget for Uddannelse og Udvikling.

Kurset bliver afholdt lørdag den 2. marts kl. 10-16 hos KFUM og KFUK i Kolding, Dalbygade 31, 6000 Kolding.

Det er gratis at deltage, og transporten er betalt af KFUM og KFUK. Husk at tilmelde dig senest den 25. januar.
Læs mere og tilmeld dig

Læs mere om Fotokorpset på intranettet