Søg
48493966777_afc3734d27_k.jpg

Bliv en del af Journalistkorpset

  Som en del af KFUM og KFUKs Journalistkorps får du inspiration til, hvordan du skriver gode artikler og få øvet dine evner sammen med andre journalister.

  Journalistkorpset står i spidsen for KFUM og KFUK’s nye medlemsmagasin, der udkommer to gange årligt.

  Det første magasin bliver produceret på Wonderful Days, hvor journalisterne i samarbejde med Fotokorpset vil skabe et magasin fra bunden. Du vil modtage undervisning, der klæder dig på til at træde ud på festivalpladsen som journalist. Du lærer både at lave interviews med spændende personer, vinkle din historie, skrive artikler og undervejs vil du modtage feedback på dit arbejde. Du kan hurtigt se dine artikler få liv som webnyheder, opslag på sociale medier, i nyhedsbreve, lokalaviser og ikke mindst KFUM og KFUK’s nye medlemsmagasin.

  Du kommer både til at arbejde selvstændigt med dine egne artikler, men der er også stort fokus på, at du er en del af et team, så du kan sparre og samarbejde med de andre journalister og fotografer undervejs. 

  Skriv videre efter festivalen
  Efter Wonderful Days får du mulighed for at træne og vedligeholde dine skrivefærdigheder, som journalist der rapporterer fra din forening, distrikt, lejr eller den del af KFUM og KFUK, som du brænder for.

  Du kommer til at interviewe seje ildsjæle fra hele landet og være den første til at fortælle om nye aktiviteter. Journalistkorpset skriver også om, hvad fællesskabet og troen betyder for børn og unge, og hvad de bliver gode til ved at deltage i vores aktiviteter.

  Du kommer derfor til at besøge spændende aktiviteter i KFUM og KFUK. Det kan eksempelvis være en af børnehøjskolerne, ungdomskoret Fællesklang, volleyklubben VK Raptus, lederuddannelsen Move eller noget helt fjerde.

  Åbent redaktionsmøde på Kursus21
  I efteråret mødes du igen med de andre journalister, når vi samler Journalistkorpset, Fotokorpset og Videokorpset  til et åbent redaktionsmøde og undervisning på Kursus21. Det er en weekend, der summer af liv, fællesskab, inspiration, viden og frivillige. Kurset danner derfor de perfekte rammer for at idéudvikle indhold til årets anden magasinudgivelse.

  Dette magasin udkommer i slutningen af året, og vil derfor både indeholder artikler om alt det, der er sket  i løbet af året, men også fortælle om alt det, børn og unge kan opleve i KFUM og KFUK i 2022.

  Har du spørgsmål, så skriv endelig til KFUM og KFUK’s kommunikationskonsulent Sara Amos Olsen på sao@kfum-kfuk.dk eller skriv i Journalistkorpsets Facebook-gruppe.

  I Facebook-gruppen bliver der delt informationer om nye kurser, redaktionsmøder og artikel-opgaver. Det er også her, du kan give andre journalister feedback på deres artikler eller selv efterspørge ris og ros.