Søg
45102150014_c25801246e_o.jpg

Alt dette finder du på intranettet

  På KFUM og KFUK’s intranet for frivillige samler vi alt det, du har brug for som frivillig i en forening, arbejdsgruppe eller landsudvalg. Her er et overblik over meget af det, du finder på intranettet nu.

  Klik her for at gå til intranettet

  For foreninger, distrikter, udvalg og arbejdsgrupper

  - Fundraising og tilskud
  Bliv klædt på til at søge fonde og legater til din forening eller arbejdsgruppe. Find informationer om alt fra Udviklingspuljen, lokaletilskud, kursusstøtte til tilskud til internationale aktiviteter hos KFUM og KFUK.

  - Samværspolitik
  Alle børn og unge skal have en tryg og god oplevelse i KFUM og KFUK. Læs, hvad du skal gøre som frivillig eller bestyrelse for at sikre det, og find materialet ‘Tryghed og trivsel’, kriseberedskabsplan og regler vedrørende børneattester.

  - Medlemmer
  Alt, du skal vide om medlemskab i KFUM og KFUK, er samlet her. Find informationer om medlemssystemet, indmeldelse og udmeldelse, medlemsformer og medlemsstatistik.

  - Opret online tilmelding
  Bliv guidet igennem processen for at oprette en tilmelding på www.kfum-kfuk.dk/events og find en skabelon, du kan udfylde, så beskrivelsen af dit event på hjemmesiden indeholder alle relevante informationer.

  - Bestyrelsesarbejde
  I korte videoer introduceres bestyrelsen til arbejdsområder som dagsordener, referater, årskalender, KFUM og KFUK’s toårsmål og opgaven med at byde nye frivillige velkomne i foreningen.

  Kommunikation

  - Billeder
  Find link til vores billedarkiv på Flickr, guide til at uploade billeder til Flickr, en formular til at bestille en frivillig fotograf til at tage billeder til dit arrangement og en samtykkeerklæring, du kan bruge, hvis I mangler samtykke til at tage billeder af deltagere til et event.

  - Logo
  Download logoer til eksempelvis foreninger og aktiviteter, KFUM og KFUK’s designmanual og tag vores værktøj til at designe dit eget logo eller fremstille plakater og foldere i brug.

  - Sociale medier
  Skab synlighed om din forening eller event ved at bruge sociale medier. Kom i gang med at lave take over på KFUM og KFUK’s Instagram Story eller Snapchat med vores manual eller bliv inspireret til dine egne opslag på Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter og Snapchat med vores gode råd til at bruge de enkelte sociale medier.

  Materialer

  - Kristendom
  Alt fra andagter til Essens, Mellem Linjerne og Kirke for konfirmander er samlet her. Find inspiration til at bruge materialet i din forening eller lave din egen andagt.

  - Merchandise og udlån
  Bestil t-shirts og andet fra medlemsbutikken, lån roll ups og andre materialer fra Landskontoret eller download foldere og plakater som PDF.

  - Inviter til mere (Gaffa)
  I KFUM og KFUK samarbejder vi på tværs af foreninger og Landsudvalg, og alt det, der binder os sammen på tværs af foreninger og udvalg, kalder vi Gaffa. Find inspiration til hvordan du kan give børn og unge en oplevelse af, at der er mere at komme efter i KFUM og KFUK end det, de allerede kender til. Lige nu kan vi anbefale tipsene til, hvordan du får byens børn med på Børnefestival i Thisted til maj.