TeenEvent er et landsdækkende event for unge 13-19-årige, der ligesom dig sætter pris på fede aktiviteter og herligt selskab.

Vi glæder os til at se dig den 5-7. Oktober på Nøvlingeskov Efterskole.

Følg med på Facebook og Snapchat

Du kan læse nærmere i på vores facebookside, som i løbet af sommerferien vil blive spækket med sjove videoer og nyttig info.

På Snapchat (Teenevent18) kan du følge med i kulissen, når der bliver delt billeder fra udvalgsmøder op til selve eventet.

Brug #Teenevent og #Kfumkfuk når du deler opslag på sociale medier

Årets tema: Man in the mirror

Hvad fortæller dit spejlbilledet dig? Og hvordan spejler du dig i andre? Vi lever i en kultur, hvor vi konstant spejler os i forbilleder og rollemodeller, og hvor vi helst alle sammen skal være unikke. Vi kender t-shirts printet med udtryk som: be yourself, anyone else is taken, do whatever makes you happy og love yourself first. Udtryk som står i bydeform, hvilket ikke længere involverer et valg. Nej du SKAL være dig selv, og du skal elske dig selv. Men hvad nu, hvis det ikke er det, du føler, når du kigger i spejlet? Hvad nu hvis du ikke føler, at du kan leve op til de idealer, du spejler dig i. Måske vi nogle gange bare skal sætte fokus på det at være, og ikke altid det at værespeciel. Spejler du dig i gud, kan du være sikker på, at han vil se tilbage med kærlige øjne, som vi også synger det i salmen Du som gi’r os liv og gør os glade: ”i skal se med kærlighedens øjne”. Gud elsker os betingelsesløst. Så måske vi i virkeligheden skal kæmpe mere for, at være kærlige spejlbilleder for hinanden. For i virkeligheden er det vel sådan, vi forstår os selv - gennem andre.

Se billeder fra TeenEvenT 17 på Flickr.com