Igen i år sender KFUM og KFUK en delegation afsted til Folkemødet på Bornholm, hvor man over tre dage vil kunne boltre sig i en bred vifte af arrangementer af alt fra taler til workshops. Her kan du debattere med Clement Kjersgaard, udfritte Folketingspolitikerne om deres holdninger til din hjertesag, trykke hånd med Svend Brinkmann og give en highfive til Bertel Haarder. I alt er der mere end 3.000 events og omkring 100.000 besøgende.

På Folkemødet vil du møde andre civilsamfundsorganisationer og unge, der brænder for en sag, kunne tage del i debatten og blive klogere på, hvor vi er på vej hen som samfund. Alt sammen noget, som vi kan lade os inspirere af i foreningsarbejdet.

Som medlem af KFUM og KFUK’s delegation vil vi hver dag mødes til politisk lejrbål med FDF, hvor vi vil drøfte emner og indtryk med relation til værdibåret børne- og ungdomsarbejde. Undervejs vil vi også udforske vores eget politiske og demokratiske ståsted og muligheder for indflydelse og handling.

Praktiske informationer

Der er afgang fra København onsdag d. 13. juni om eftermiddagen og hjemkomst til København søndag d. 17. juni omkring middag.

Vi vil d. 23. maj holde en intro- og forberedelsesaften, hvor vi sammen vil kigge nærmere på Folkemødets program og formålet med turen.

Overnatning vil ske i telte på Den Politiske Slagmark, som er en ungdomscamp på Folkemødet for alle til og med 25 år.

Turen koster 500 kr. og inkluderer transport og overnatning

Der er 15 pladser på turen. For at komme med skal du sende en kort motivation via følgende link senest d. 1. maj.

Spørgsmål 

Eventuelle spørgsmål kan sendes til delegationsleder Margrethe Vestergaard via margrethe@kfum-kfuk.dk.