Denne påske indtager Globetrotter Hamborg!

Ved du ikke, hvad du skal i påsken? Så fortvivl ej, her får du muligheden får at blive klogere og opleve noget, du ALDRIG kommer til at glemme. Globetrotter inviterer nemlig på kursus og oplevelser i Hamborg.

Vi kommer blandt andet til at møde nogle andre seje frivillige fra det tyske KFUM og KFUK (CVJM Deutschland). Du kommer til at lære om KFUM og KFUK og organisationens værdier på et nationalt og internationalt plan, udfordre dig selv og dine medkursister - og der bliver naturligvis også tid til at udforske Hamborg.

Turen arrangeres af Globetrotter (under KFUM og KFUK i Danmark) og er for dig, der er 16-19 år, og som har lyst til at få en uforglemmelig oplevelse - uanset om du kender KFUM og KFUK i forvejen eller ej.

(Ps. Hvis du allerede ved, hvad du skal i påsken, men har lyst til at aflyse alt for at komme med, så er det også bare helt i orden.)

Pris

Rejsen koster 1.500 kr. (inklusive madpenge).

Måske du kan være heldig at få lidt støtte fra din lokalforening - spørg jeres formand eller kasserer.

Find kontaktoplysninger på din forening her