Maratonløb i Betlehems gader

Er du vild med at løbe, så har du mulighed for at deltage i maratonløb i Betlehem den 23. marts 2018. Du kan "nøjes" med 10 km, men også løbe både en halv og en hel maraton.

Hvis du bliver forpustet ved tanken, er du også meget velkommen til at deltage på sidelinjen - og opleve Betlehem på en festdag med masser af mennesker fra hele verden.

Sammen med Unitas Rejser og Folkekirkens Nødhjælp arrangerer vi en rejse til Betlehem i forbindelse med Palæstina Maraton - for personer i alle aldre, såvel som løbere og ikke-løbere.

Dagsture på Vestbredden

Der arrangeres fem forskellige dagsture for rejsens deltagere:

  • Jerusalem
  • Jericho/Taybeh
  • Al-Tireh/Saffa/Ramallah
  • Hebron
  • Betlehem og omegn.

På turene får du lejlighed til at besøge nogle af de traditionelle historiske steder, men der vil også være besøg i flygtningelejre, hos beduiner, hos olivenbønder, hos NGO'er m.m.

Ved køb af rejsen er der 3 valgfrie dagsture inklusive, og de resterende dagsture kan tilkøbes.

Læs mere og book din rejse hos Unitas Rejser

Om Palæstina Maraton

Initiativtagerne til Palæstina Maraton er bevægelsen 'Right to Movement', men hovedarrangører er nu The Palestine Olympic Committee, som samarbejder med andre forskellige organisationer og individer.

Formålet med løbet er at sætte fokus retten til at bevæge sig frit, hvilket ikke er en realitet for den palæstinensiske befolkning, der lever under besættelse og ikke kan bevæge sig frit på veje eller imellem byer.

Folk fra hele verden løber hvert år sammen for at bidrage til, at der kommer fokus på emnet samt for at skabe en løbekultur i Palæstina.