Børnfestival er for børn fra hele Danmark i alderen 6-12 år.

Den afholdes hvert andet år - hver gang et nyt sted. I 2016 var der Børnefestival i Holstebro, og nu er turen kommet til Haderslev, hvor omkring 400 frivillige er klar til at gøre det en uforglemmelig weekend.

De levende brikker

Festivalens tema er ‘De levende Brikker’, og det dækker over budskabet, at vi alle er vigtige og unikke brikker i et større puslespil.

“Vi er alle forskellige, og hverken den enkelte brik eller fællesskabet kan bestå uden hinanden. Det vil vi belyse gennem forskellige aktiviteter, både på scenen og gennem leg og sang. Jeg håber, at vi med børnefestivalen kan vise, hvad et kristent fællesskab også er,” siger festivalchef Peter Vibe.

Det er praktisk talt hele Haderslev, der indtages, når Børnefestival finder sted. Haderslev Idrætscenter danner rammen om arrangementet, men der vil også være aktiviteter i centrum af Haderslev by. Om aftenen vil børnene være på Favrdalskolen og Haderslev Realskole, hvor de også skal overnatte.

“Børnene kan bl.a. glæde sig til et fantastisk sceneshow, et sprudlende festivalband og mange underholdende indslag. De vil komme på et byløb, opleve den store markedsplads i Idrætscentret, hygge sig med alle mulige aktiviteter i natkasser på skolerne, opleve en gudstjeneste tilpasset dem, et unikt fællesskab og meget meget mere,” lover festivalchefen.

Se mere på Børnefestival.dk

Få rabat som medlem af KFUM og KFUK

Deltagerprisen er:

  • 375 kr. for medlemmer
  • 550 kr. for andre

Når du tilmelder dig, kan du vælge et velkomstmedlemskab til 125 kr. og dermed deltage til medlemspris. 

OBS! Vi har tidligere oplyst, at prisen for medlemmer er 425 kr. Den korrekte pris er dog 375 kr.