I Haderslev er arbejdet i fuld gang med Børnefestival 2018, og nu er temaet på plads. ’De levende brikker’ har en todelt betydning; at vi har værdi hver især, men også, at vi er en del af et større fællesskab.

”De levende brikker skal dække over budskabet, at vi alle er vigtige og unikke brikker i et større puslespil. Alle er vi forskellige og hverken den enkelte brik eller fællesskabet kan bestå uden hinanden. Gennem forskellige og kreative aktiviteter ønsker vi at kaste lys på ovenstående budskab. Det være sig både på scenen, gennem sang, ved eftermiddagsaktiviteter, i natkasser og gennem forkyndelsen.”

- Programudvalget bag Børnefestival 2018

Sæt kryds i kalenderen

Få allerede nu børn i foreningen, klubben, hjemme og i skolen til at sætte kryds i kalenderen den 16.-18. marts 2018.

Tilmelding åbner her på siden den 3. januar 2018.

Se mere på Børnefestival.dk