Tør du tage med på en rejse uden at vide, hvor du ender?
Tag med globetrotterne på Destination Unknown i efterårsferien!

Du er måske vant til, at alting skal være planlagt ned til mindste detalje, når du skal ud at rejse, men det får du ikke mulighed for på denne rejse. Her bliver du nødt til at leve i nuet og se hvad der sker, sammen med andre unge der er lige så seje som dig.

På Desitnation Unknown får du udfordret dig selv, og samtidig får du oplevet YMCA/YWCA (KFUM og KFUK) som verdensomspændende organisation.
Vi kan nemlig fortælle så meget, at du kommer til at se hvordan YMCA/YWCA er udenfor Danmark, og at du kommer til at opleve forskellige måder at være frivillig på.
Derudover skal vi selvfølgelig opleve det land vi ender i, men hvad der præcis skal ske kan vi jo af gode grunde ikke fortælle endnu.
Vi håber at rejsen vil gøre indtryk og inspirerer dig, samtidig med at du oplever et land på en helt ny - og uforberedt - måde!

Turen arrangeres af Globetrotter (under KFUM og KFUK i Danmark) og er for dig, der er 16-19 år, og som har lyst til at blive udfordret og få en uforglemmelig oplevelse - uanset om du kender KFUM og KFUK i forvejen eller ej.

Praktisk information:

Målgruppen for rejsen er unge mellem 16 og 19 år.
Rejsen koster 3500 kr. (madpenge inkluderet), og måske du kan være heldig at få lidt støtte fra din lokalforening!
Sidste tilmeldingsfrist d. 20. august!
Rejsen starter kl. 9 på Københavns hovedbanegård, lørdag d. 14. oktober.

Hvis du spørgsmål, så skriv endelig til os på globetrotter@kfum-kfuk.dk!
Tilmeld dig her.

Find begivenheden på facebook her.

Vi håber at få en fed rejse med DIG!