Kurset henvender sig til unge, der har være medlem hos jer i mange år, men aldrig før eller kun i begrænset omfang har prøvet at være ledere. Det henvender sig til sommerlejrledere, som har været med til at arrangere lejr i et par år og godt kunne tænke sig at blive klædt bedre på eller gøre sig selv klar til nye opgaver. Det henvender sig til dem, der lige er kommet hjem fra efterskole og vil finde ud af, hvilke muligheder de har i foreningen. Det henvender sig til spritnye medlemmer. Og det henvender sig til de mere erfarne ledere, som savner en mere grundlæggende viden om, hvad KFUM og KFUK står for lokalt og ude i verden.  
 

Tid, sted og målgruppe

In∙Fri finder sted lørdag d. 16. september på KFUM og KFUK i Holstebro og er for unge mellem 16 og 26 år i hele Midt- og Vestjylland. 
Kurset er både undervisning og chancen for at danne foreningsnetværk på tværs af hele Midt- og Vestjylland. Vi byder også bestyrelsesmedlemmer og garvede foreningsfolk velkomne til at bidrage fra sidelinjen og støtte op med lokale erfaringer. 

Plakat

Download plakat

 

indfri_mv-pdfLæs mere om kurset