Grænseløs kristendom

Kristendommen har altid krydset grænser – ikke kun de geografiske, for dens budskab er i sit væsen grænseløst og radikalt.

I år er det 500 år siden, at Martin Luther hang sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg i håb om at genfinde netop det budskab. For at markere de 500 år arrangerer YMCA en stor international youth camp i Wittenberg for at fejre den grænseløse kristendom sammen med resten af verden – og du kan komme med!

For 18-27-årige

Er du mellem 18 og 27 år, vil vi meget gerne have dig med.

Programmet bliver en god blanding af eget program for danskerne og deltagelse i det internationale program. Fokus vil være på Luther i en dansk og i en global, økumenisk sammenhæng – og på, hvordan Luthers fornyende ånd forbliver relevant i dag.

Du vil uden tvivl komme hjem klogere på dig selv og din omverden.

camp_wittenberg_folder-pdfHent programmet som pdf her

Læs mere hos cvjm-westbund.de (siden er på tysk)