Festlig weekend for småbørnsfamilier

Familiefestival ØST bliver en festlig weekend for familien sammen med andre familier.

Programmet er tilrettelagt sådan, at vi tilgodeser de mindste børn og skaber en masse plads til bare at tulle rundt. Derudover tilbyder vi også et mere oplevelsesrigt program for de større børn, og man kan jo så selv vurdere, om man er til action eller tulleri.

Festivalen byder på et væld af oplevelser for alle aldre med musik, sang, sport og natur. Vi fokuserer på, hvordan man med afsæt i kristne værdier kan leve i 2017. Hvordan kan vi være solide forældre, passe godt på vores klima, være bevidste forbrugere og samtidig have det overskud, der gør livet dejligt? 

programtilprint-pdfHent programmet for festivalen her (pdf)

Nærvær uden forpligtelser

Familiens voksne kan se frem til maks. tid sammen med børnene i oplevelser og aktiviteter, uden forpligtelser som opvask og madlavning.

I stedet for kan du som forælder få inspiration til dejlige aftensange, der er lige til at tage med hjem og synge videre på sammen med og for børnene. Eller du kan lade dig rive med i en sindsoprivende volleykamp, hvor fællesskabet står sin prøve. 

Genbrug og mindre madspild

Børnene får mulighed for, i en stor genbrugsstation, at bytte eget legetøj, der er ’brugt men smukt’ ud med noget andet brugt, men smukt, som andre er færdige med.

Sammen kan vi fodre dyr med vores madrester fra frokosten.

Lørdag vil du have mulighed for at deltage i en gudstjeneste, hvor både nybegyndere og garvede kirkegængere og små som ældre kan mødes.

Se priser m.m. i kataloget for Familiefestival 2017 (pdf)