Søg

Materialer

inspiration

Materialer

Bestil merchandise med logo fra Medlemsbutikken
Bestil festivalarmbånd, balloner, bolcher, flag, kuglepenne og meget mere.
Her nu og Stå op
Nyt sang- og musikmateriale målrettet tweens ( 3.-6. klasse) er oversat fra norsk til dansk. Lad det give nyt liv til jeres aktiviteter.
Børnetrailer
Børnetraileren er forkyndelse og leg på fire hjul. Traileren kan bruges af alle klubber og foreninger, som ønsker PR og gode aktiviteter.
Myldreplakaten
En myldretegning med en masse gemte motiver, som relaterer til tekster og temaer i Bibelen.
Hoppeborg
Hoppeborgen kan bruges af alle KFUM og KFUK's foreninger og distrikter, som ønsker PR og gode aktiviteter.
Video: Lav din egen gudstjeneste
Efterskolefestival 2017 har udarbejdet en video om at gentænke og reformere gudstjenesten. Videoen er målrettet unge i Ten Sing, Teenklubber og Unge Voksne.
Aftryk
'Aftryk' er et inspirationsmateriale med korte øvelser, der opfordrer frivillige til at tage en snak om, hvilket aftryk de sætter på børn og unge.
Vi fylder verden med lyd
Sangmaterialet "Vi fylder verden med lyd" er sange med fagter og malebøger til for henholdsvis 3-6-årige og 6-9-årige børn. Materialet er lavet af frivillige fra KFUM og KFUK.
De Tre Rum
'De Tre Rum' er et arbejdsredskab til, hvordan KFUM og KFUK som kirkelig organisation arbejder med helheden for øje. Brug modellen til en drøftelse om, hvordan I arbejder med Fællesskabets, Dannelsen…
AFSÆT til festivaler og lejre
Materiale til afsæt, når der arrangeres festivaler og lejre i KFUM og KFUK. Hvad vil vi? Og hvordan gør vi?
Forkyndelsesmaterialet fra WD16
'Lose control' var temaet på Wonderful Days 2016. Her er alt materialet fra tiden i WonderGroups. Prøv etikklunsning, gode debatter, stilhed og fuld fart på legene
Teaterstykke om konflikthåndtering
MODSPIL er et oplæg til at tale om konflikter, og hvordan de kan håndteres. Materialet indeholder film og oplæg til en foreningsaften eller gudstjeneste. For 10-årige og deres forældre.
Bibelbricks: Fortællinger med LEGO
Byg bibelske fortællinger i LEGO og brug det som afsæt til at tale om tro. Lej en kasse med LEGO-klodser og få inspiration til andagter i det tilhørende materiale.
Samtalemateriale om tro og tillid
30-60 minutters samtalemateriale om tro og tillid til unge og voksne.
Podcast: Ord på tro
KFUM og KFUK's første podcastserie 'Ord på tro' giver mulighed for refleksion og eftertanke.
Sangbogen PULS
PULS er KFUM og KFUK's sangbog med 250 sange og salmer af både ældre og nyere dato. PULS har erstattet de tidligere sangbøger Teensangbogen og De Unges Sangbog.
Skriv digte og oplev Bibelen på ny
Sorter Bibelens dyr efter størrelse eller Jesu liv efter vigtige begivenheder - en anderledes digtform kan give anledning til at opleve (måske) velkendte tekster på ny.
Efterskolesangbogen
Efterskolesangbogen er Danmarks eneste sangbog, der er direkte målrettet efterskoleelever. Det er KFUM og KFUK i Danmark, der har taget initiativet til sangbogen og står bag udgivelsen.
Oplæg om tryghed og trivsel
"Respekt for hinandens grænser" er et oplæg til en drøftelse om det gode fællesskab, og hvad vi er forpligtede på som ledere i KFUM og KFUK i vores samvær med børn.
KIRKE FOR KONFIRMANDER
Pilotprojekt mellem KFUM og KFUK og Viborg Stift omkring konfirmandundervisning
Tro til Handling
Vær dig selv. Vær til for andre. Fire undervisningsforløb, der gør kristendom til hverdagsnær praksis.
Konfirmand-adoption
Lokale frivillige bliver et supplerende rum for konfirmanden med samtale om det personlige forhold til kirke og kristendom
Pilgrimsvandring med konfirmander
Meget undervisning er målrettet mod intellektet, men et menneskes ånd næres også gennem kroppens sanser og aktivitet. Pilgrimsvandring får os til at kigge indad og opad.
Konfirmations-træer
Dette koncept handler kort sagt om, at alle konfirmander får hvert sit træ, eller at et helt konfirmandhold planter et fælles træ.
Alternativ brug af kirkerummet
Kirkerummet er et meget stemningsfuldt sted, der kan give konfirmander nogle særlige oplevelser af nærvær, refleksion og fællesskab.
STILHED
Stilhed er den nye luksus. Konfirmanderne introduceres for stilheden og dens fordele
Omrejsende Team
Unge frivillige står klar til at besøge din kirke og fortælle konfirmanderne om deres forhold til tro og kristendom
TeenEvenT 2018
Tag konfirmanderne med til TeenEvenT på Nøvlingskov Efterskole
Konfirmandlejr
På en konfirmandlejr får man et intenst samvær med konfirmanderne og kommer tæt på dem, mens der samtidig er god tid til undervisning
Ten Sing Norway
Ten Sing er et koncept, som findes i mange af KFUM og KFUKs søsterorganisationer gennem YMCA. Især i Norge har deres koncept har nået professionelle standarder.