Søg

Kristendom

inspiration

Kristendom

Kursus på mail: Mellem Linjerne
Få vores online kursusserie Mellem Linjerne direkte i din indbakke. Hver 3. uge vil du modtage en mail med næste afsnit i serien. Tilmeld dig her.
Mellem Linjerne: Empowering Young People (1:8)
KFUM og KFUK er den danske gren af verdensbevægelsen YMCA, som arbejder ud fra sloganet: Empowering Young People. Denne video handler om ånden fra YMCA, som ligger mellem linjerne i KFUM og KFUK.
Mellem Linjerne: George WIlliams - stifteren af YMCA (2:8)
Den første YMCA-forening blev stiftet i 1844 af George Williams i London. Denne video fortæller historien om, hvad han ville med YMCA - og hvad vi kan lære af ham i dag.
Mellem Linjerne: KFUM og KFUK's logo (3:8)
Overalt i verden har YMCA en trekant som del af sit logo. Det har KFUM og KFUK også. Denne video stiller skarpt på det menneskesyn, som trekanten i logoet afspejler: Body - Mind - Spirit.
Mellem Linjerne: De Tre Rum (4:8)
KFUM og KFUK’s logo er udgangspunkt for modellen med De Tre Rum: Ét rum for hver side af logoets trekant. Denne video handler om, hvordan vi kan arbejde mere bevidst med De Tre Rum i KFUM og KFUK.
Mellem Linjerne: Det økumeniske DNA (5:8)
KFUM og KFUK er en økumenisk bevægelse, som bygger på Folkekirken. Denne video forklarer, hvad det betyder at være økumenisk – og hvad kombinationen af økumeni og Folkekirke betyder for vores arbejde.
Mellem Linjerne: Vision 2025 (6:8)
På landsmødet i 2012 blev Vision 2025 vedtaget. Det er en ambitiøs og udfordrende vision. Denne video handler om, hvordan vi kan bruge Vision 2025 som et kompas at styre efter i KFUM og KFUK.
Mellem Linjerne: Kristendom i KFUM og KFUK (7:8)
Kristendom i KFUM og KFUK har et blandet DNA – og det er godt. Denne video handler om, hvordan vi gør KFUM og KFUK's teologisk blandede DNA til et dobbelt-op af kristendom og ikke et enten-eller.
Mellem Linjerne: Lederskab (8:8)
Lederskab er helt centralt i KFUM og KFUK. Denne video handler om, hvad lederskab overhovedet betyder, og hvilken rolle vi har over for de børn og unge, som vi er ledere for. Hvad er det, vi vil dem?
Kirke for konfirmander
Pilotprojekt mellem KFUM og KFUK og Viborg Stift omkring konfirmandundervisning
Det Kan Du Tro Vi Taler Om 
‘Det Kan Du Tro Vi Taler Om’ er et koncept, hvor unge lærer at være gode værter for eksistentielle samtaler med andre unge. Det flytter fokus, så de unge ikke blot er deltagere i men ansvarlige for d…