Søg

Portalen

  Portalen er KFUM og KFUK's intranet for lokale foreninger. Herfra er adgang til medlemskartoteket, dokumenter fra Landskontoret - og der er mulighed for at opbygge eget dokumentarkiv.

  Log ind

   

  Log ind via http://portalen.kfum-kfuk.dk

   

  Bliv klogere på Portalen

  I følgende pdf-guides kan du lære meget mere om Portalen:

  vejledning-til-medlemsindberetningVejledning til medlemsindberetning 2016/2017

  guide_til_medlemskartoteket_2-0-pdfGuide til medlemskartoteket (er opdateret)

  quickguide_til_portalen-pdfKort guide på 4 sider (er IKKE opdateret)

  samlet_guide_til_portalen-pdfSamlet guide på 24 sider (er IKKE opdateret)

  Sådan logger du ind

  Log ind via http://portalen.kfum-kfuk.dk

  Brugernavn

  Som brugernavn skal du skrive portal\ efterfulgt af dit medlemsnummer, der består af seks cifre. Fx "portal\123456". 

  Bemærk, at du skal skrive portal, ikke portalen. Der må ikke være et ekstra mellemrum ført eller efter dit brugernavn. I nogle browsere kan du undlade at skrive "portal\" foran dit medlemsnummer. 

  Har du brug for at få oplyst dit medlemsnummer, kan du kontakte Landskontoret (se kontaktoplysninger nederst på siden).

  Adgangskode

  Din adgangskode har du fået tilsendt i en e-mail. Sørg for at skrive den helt præcist. Der er forskel på store og små bogstaver. Der må ikke være mellemrum, hverken før eller efter koden.

  Hvis du kopierer koden fra den e-mail, du modtog, kan der let komme et mellemrum med - undgå det.

  Har du problemer med login...

  • Sørg for at den rigtige adresse står i browseren, når du forsøger at logge på (http://portalen.kfum-kfuk.dk), IKKE https... (med s)
  • Du skal være registreret som bestyrelsesmedlem, klubleder, medlem af et udvalg/projektgruppe eller ansat for at kunne logge på. Hvis du logger ind og får besked "Adgang nægtet", er det dette, der er problemet. Kontakt evt. Landskontoret (se kontaktinfo nederst på siden).
  • Du skal helst bruge Internet Explorer som browser. Firefox og Google Chrome fungerer også til de fleste ting på Portalen. Der er flest problemer med Safari.
  • Hvis du får en blank side frem, når du logger på, kan det hjælpe at tilføje adressen http://portalen.kfum-kfuk.dk som et websted, du har tillid til. Det gøres i browserens indstillinger. I Internet Explorer klikker du Funktioner (tandhjulet) > Internetindstillinger > Sikkerhed > Pålidelige websteder > websteder. Her tilføjer du adressen (fjern evt. flueben ved "Kræv servergodkendelse..."). Afslut med Luk og OK. Prøv nu at indlæse/opdatere siden igen.
  • Hav tålmodighed de første gange, du logger på. Der kan gå lidt tid, før Portalen åbner.

  Mangler du dit medlemsnummer?

  Medlemsnummeret kan du se på dit medlemskort eller bag på Markant eller FAZE. Alternativt kan du kontakte Landskontoret (se kontaktinfo nederst på siden).